balkan boy
|
|
« Отговор #225 -: Август 19, 2014, 06:33:04 » |
|
А какво ще кажете, господа, софийските срещи да бъдат всяка последна събота от месеца? Чичо Лео, Вехтото и моя милост се срещнахме и, след бири, стигнахме до "решение" на проблема с несрещането. Правиме срещите на определен ден секи месец и така... Да си определиме твърда дата, да създадеме традиция един вид. Молим, гласувайте за това предложение.
За август се предлага дата 30ти.
Аз съм твърдо за! Може би, обаче е по-добре да е всеки последен петък от месеца, защото много хора се оказват ангажирани в събота. За мен лично е все едно. A що не секи последен вторник на пример, некак по-мистично му идва.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #226 -: Август 19, 2014, 08:31:41 » |
|
[/quote] A що не секи последен вторник на пример, некак по-мистично му идва. [/quote] Ти си по мистиката, брат, аз не разбирам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #227 -: Август 19, 2014, 06:18:01 » |
|
Аз съм за вторниците по необясними причини.........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #228 -: Август 19, 2014, 06:42:46 » |
|
Господа, малко по-сериозно ако обичате! Веднъж в месеца може да не идете на чалга свинщина... Петък е къде по-добър вариант. А и най-мразим да съм махмурлия на работа.
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #229 -: Август 24, 2014, 06:30:25 » |
|
Краят на седмицата е най-добър вариант, не че имам нещо против вторниците! Ама с наш'та дъга програма, другата сутрин я отписваме като състоятелност. А и не мога да отпусна душа, като знам че утре ме очакват проблемни практически решения и търчане насам-натам .
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #230 -: Август 25, 2014, 07:43:05 » |
|
Аз имам следното предложание. Нека да е всеки втори уикенд от месеца, например в събота. Така ще има регулярност и всички ще можем да си планираме времето и да си отбележим датите в календарите.
С две думи, следващото събиране да е на 13.09. ОК?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #231 -: Август 25, 2014, 08:04:49 » |
|
Бе нещо ги правиме нещата от сложни, та по-сложни - подиграват ни се вече колегите от Пловдив (и с право). Шепа хора се събираме и пак не може да се разбереме... Два месеца няма сбирка, срамота е!
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
тедо
Full Member
Публикации: 244
|
|
« Отговор #232 -: Август 26, 2014, 02:10:59 » |
|
[quote ] .............. Шепа хора се събираме и пак не може да се разбереме... ............ [/quote] ... пък завера ша си праят ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #233 -: Август 28, 2014, 06:27:01 » |
|
и ко ся? тая събота нанай си сбирка у София, така ли? Ми аз отивам при майничките утре тогава, нъц!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Стоимиров
|
|
« Отговор #234 -: Август 28, 2014, 07:30:06 » |
|
МоАмет като не отива при планината....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #235 -: Септември 08, 2014, 06:50:54 » |
|
Та последно, правиме ли сбирка тая събота?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #236 -: Септември 08, 2014, 08:21:49 » |
|
Ха дано,щот ние в петък сме пожарникари !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #237 -: Септември 08, 2014, 08:30:43 » |
|
Ми тамън - товарите се по колите (след бульон "трезве", разбира се) и от пожарникари ви ръкополагаме в рокаджии...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #238 -: Септември 09, 2014, 03:00:01 » |
|
малко трудно - на 13 ти има една инициатива в Пловдив, на която ще присьствам, а на 14 ти имам рожденник. Тегаво.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #239 -: Септември 09, 2014, 03:22:53 » |
|
Като гледам абсолютната незаинтересованост по темата, май и тая среща ше я пишеме бегала...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|