Вехтия
|
|
« Отговор #255 -: Септември 14, 2014, 09:24:06 » |
|
Мм-м-м-м-мда-а-а-а ! Имаше и нови лица,"Илстед Плъг", Айриш Флейк", па и трапистки бири.... И едно "вързано шише", дето чака Никитата да се появи! Сам одето "айриш флейк"-а ми дойде като паве, та прекратих участието рано-рано и най-вече не можах да си допия "Шиме'-то! Мно'у ма е яд. Сега мога да си допушвам от остатъчните емисии от брадата и мустаците ми!
|
|
« Последна редакция: Септември 14, 2014, 09:28:32 от Вехтия »
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #256 -: Септември 14, 2014, 04:48:34 » |
|
Много добре се получи отново... и даже продължи на следващия ден, частично. Както и да е, на срещата струва ми се единодушно се съгласихме да имаме график - всяка последна събота на месеца в Шапките. С две думи, става регулярно, а всякакви допълнения са, разбира се, добре дошли Жоро
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Стоимиров
|
|
« Отговор #257 -: Септември 14, 2014, 05:24:17 » |
|
Браво на вас,наздраве .Тук може да си пишем каквото си искаме,но съвсем друго е сладка раздумка на лула и бира.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #258 -: Септември 14, 2014, 05:44:26 » |
|
Баш така си е, Стоимиров! Лулите са по-скоро проформа, извинение пред половинките ако щеш, а реалното общуване с живи хора е важното в случая. Форумите ги възприемам като допълнение към, а не като основен начин за комуникация (с изключения, разбира се).
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
чичо лео
Jr. Member
Публикации: 85
|
|
« Отговор #259 -: Септември 18, 2014, 03:01:16 » |
|
Абсолютно съм съгласен с Pinhead, нищо не може да замени живия контакт, по никакъв начин. Съжалявам, че през последните години, доста хора си мислят, че могат да го заменят с общуването в един въображаем кибер свят и се самозалъглат, че тази заменка е пълноценна. Да, чувал съм от психолози, че има хора, обикновенно социофоби, за които компютърното простанство е един добър начин за прикритие, тоест оставаш социално ананонимен. Силно се надявам в този форум да присъстват повече ''истински хора'' , а не ''драскачи'' - термин, който съм чувал от познати, използващи го като универсален по отношение на форумите, въобще.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #260 -: Септември 18, 2014, 06:40:57 » |
|
И сега - ИДва края на месеца! Това значи ли, че ще влезем в график със срещите?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #261 -: Септември 18, 2014, 07:01:28 » |
|
Абе, налага се... Тва, дето беше у средата на месеца, може да го пишеме рекогнисцировка един вид. Пък и, представи си за момент, може да се появят от хората дето само се заканват, че ще дойдат!
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
gri6o
|
|
« Отговор #262 -: Септември 18, 2014, 07:10:07 » |
|
До 26 ти има време за много закани
|
|
|
Активен
|
gri6o Be nobody а be yourself
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #263 -: Септември 18, 2014, 07:38:25 » |
|
... а пък и имам да си допивам бира, а и да си допушвам "айриш флейк"-а...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #264 -: Септември 19, 2014, 07:20:02 » |
|
До 26 ти има време за много закани 27-ми! Нали за събота се разбрахме!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #265 -: Септември 19, 2014, 07:29:46 » |
|
Вехтото май е жаден, та не може да дочака...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #266 -: Септември 19, 2014, 08:40:47 » |
|
Тоя път и язе че доем, стига да съм си у СФ. Лео ми е звънел последно като се събирахте, ама я бех извън страната.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #267 -: Септември 19, 2014, 02:08:53 » |
|
Вехтото май е жаден, та не може да дочака... Ами аз предупредих за Irish flake -а, ама кой да слуша....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
чичо лео
Jr. Member
Публикации: 85
|
|
« Отговор #268 -: Септември 23, 2014, 03:46:54 » |
|
Потвърдено, събота на 27-ми септември след 19:00 в Шапките. Да се чувстват поканени всички!
|
|
« Последна редакция: Септември 23, 2014, 01:30:44 от чичо лео »
|
Активен
|
|
|
|
gri6o
|
|
« Отговор #269 -: Септември 23, 2014, 06:45:51 » |
|
До 26 ти има време за много закани 27-ми! Нали за събота се разбрахме! грешка та е моя до 27 тогава
|
|
|
Активен
|
gri6o Be nobody а be yourself
|
|
|
|