getzpipes
|
|
« Отговор #285 -: Октомври 02, 2014, 09:14:59 » |
|
Аз пък си забравих една лула на бара. Питам се, защо ли.... Но пък си тръгнах с придобивки да не е една малка тьничка? щото аз пьк се прибрах с една в пове4е, ама 4ак в4ера видях
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #286 -: Октомври 02, 2014, 10:04:34 » |
|
Лео ми каза, че е намерил лула на бара - предполагам, тази на Лулист. Тая при тебе явно идва в повече... Мистерия неква! За следващият път предлагам, доброволна инвентаризация и подпис преди напускане района на пивницата. И тениски с напечатан домашния адрес на тях...
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #287 -: Октомври 02, 2014, 11:36:10 » |
|
И тениски с напечатан домашния адрес на тях... Това е добра идея, но и визитка върши работа: ХХХХХХ ххХХХХХ В случай, че бъда открит, моля да бъда откаран до УУУУУУУУУУУ За покриване на разходите се обърнете към ПППППППППППП Чудно, няма що!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
лулист
|
|
« Отговор #288 -: Октомври 02, 2014, 12:21:10 » |
|
Придобивките ми бяха новозакупените лули, а забравената на бара акуратно си я прибрах още в понеделник
|
|
|
Активен
|
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #289 -: Октомври 02, 2014, 01:39:28 » |
|
Хмммм.... верно мистерия.... значи вероятно тази при мен е на идон, защото е ползвана, но отдавна.... мерси, мерси, нямаше нужда, хехехех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
idon13
Newbie
Публикации: 38
|
|
« Отговор #290 -: Октомври 02, 2014, 03:08:19 » |
|
Хмммм.... верно мистерия.... значи вероятно тази при мен е на идон, защото е ползвана, но отдавна.... мерси, мерси, нямаше нужда, хехехех Жоро,ако не си спомняш,си хареса една от моите(нямам спомен коя),така че си е твоя вече. Поздрави.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #291 -: Октомври 02, 2014, 09:23:02 » |
|
Сещам се. че се загледа в една тъничка, английска извивка, с боен нагар..... Нек'ъф принц май.
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #292 -: Октомври 03, 2014, 10:58:30 » |
|
Май бирите са ми дошли малко в повече.... хохохохох
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #293 -: Октомври 03, 2014, 06:20:41 » |
|
Ми, кво ти пука. Бира е, пие се, течна е ....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #294 -: Октомври 23, 2014, 08:01:42 » |
|
Да ви припомниме (чичо ви Лео и моя милост), че срещата на 25ти този месец остава. Участници без инвентарен опис на лулите и пособията не се допускат.
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #295 -: Октомври 24, 2014, 09:03:14 » |
|
Пожелавам приятно прекарване и по-малко бели петна!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #296 -: Октомври 24, 2014, 09:53:39 » |
|
Пожелавам приятно прекарване и по-малко бели петна!
Клуба ще се превърне в английски джентълменски клуб, и ще се пие само чай в точно определено време, по една малка чаша Порто, в най-лошия случай друго сладко вино и в късните вечерни часове по 20 грама малцово уиски. Разбира се могат да участват само хора които са на достатъчно ниво на благородство, т.е. известни изисквания за произхода, ерудицията, облеклото и доказали се в благородни спортове тип поло, голф, крикет и прочее. Импровизация на тая тема не се толерира.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #297 -: Октомври 24, 2014, 10:55:32 » |
|
Дай малко да отложиме тая работа със снобския клуб, че още работя върху акцента си... Колкото до спорта - фехтовка приема ли се, или горя?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gri6o
|
|
« Отговор #298 -: Октомври 24, 2014, 10:58:02 » |
|
Зависи от фехтовката с рапира, шпага или сабя да приема се но с катана не
|
|
|
Активен
|
gri6o Be nobody а be yourself
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #299 -: Октомври 24, 2014, 03:28:21 » |
|
Зависи от фехтовката с рапира, шпага или сабя да приема се но с катана не Именно.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
|