Значи Никита , да сте живи и здрави цялото семейство , тоест и двете ти семейства , здраве и радост всеки ден . Да ти е здраво и живо синчето , и да не ти е последно ти пожелавам . Голям пич да порасне , като баща си и да те радва много години напред . От здраве , щастие и пари , да се не оттървете . И да те слушат най вече , всички във патриархата , ти желая .
Много ти се радваме всички и всичко най добро ти желаем .
А относно срещата във София , значи Лео е невероятен пич и голям мъжкар , евала каква обстановка е създал и как се раздава за момчетата . Аз по колоритен и готин пич , като бате ви Лео не съм срещал . Значи със всички от столицата се погодихме и стана невероятно готин и естествен " мохабед " .
Все едно не бехме в София , хората бяха много готини , като голямо братство , много яко стана . Значи това аз се раздвоих и разтроих със кого да си говоря . Най кофтито бе, че Пинхед развали вечерта , като най нагло и безсрамно ни изостави рано , рано , но мисля беше неизбежно . Синът му е голям сладур и много кротко дете .
Значи толкова готино , стана като нашите срещи в Пловдив , аз очаквах нещо хубаво и не се излъгах . Обаче вечерта бе помрачена от отсъствието на Балканбой , изтъкнат член , и лидер в софийската група и от ранното ни тръгване към Пловдив . Можеше да си цоцаме бири цяла нощ , така много приятно .
Така , още Спас / Ози / , Калин и другите колеги бяха много готини и учудващо пекани хора , абе със конкурс да бяха сбирали участниците , нямаше такъв дрийм тийм да си сглобим.
Запознах се със майстор Жоро Бояджиев , и видях и новите лули на майстор ГЕЦ . И на двамата лулите ни събраха очите в точка , такива лули на световно качество , не бях виждал досега , нищо общо със нашите Стануели , мануели , Дънхили и т.н. ширпотреба , масови лули . Имаше невероятни бутикови лули , наистина много са напреднали нашите майстори , много пред фирмените лули са произведенията им .
За мен ,това са лули от качеството на Тсуге и на Елтанг или някой друг от големите .
Жоро и съпругата му са много готини и свежи хора , абе какво да ви кажа хареса ни ,и ще дойдем пак . Няма вече лесно да се оттървете от нас .
Клуб Шапките , се оказа много готино и автентично място , невероятен джентълмен клуб , със голяма колекция от нормална , хубава музика . Обстановката беше невероятна , лошото е само , че скоро мястото , ще е малко за новодошлите хора .
Просто срещата си стана , като по учебник , много ни израдва , трябваше да се запознаем накрая да няма напрежения и други такива неща , да се видим , че сме нормални хора . Хубаво много се получи , Лео се е постарал много . Браво