socrat_bg
|
|
« -: Февруари 09, 2014, 08:45:07 » |
|
Заменям 100+ грама ( над 100 гр е ) тютюн Питер Стокъби -Биволско око ( насипен е ) за ,,,,,,,,,, за нещо )) стига да не е ароматик .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel Panev
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2014, 03:05:07 » |
|
Имам една кутия C&D Mississippi Mud, която на мен лично много ми се припокрива с C&D Cross-Eyed Cricket. Отворена е вчера, пушена е една лула, така че трябва да е около 50 g. Ако искаш да ми отсипеш толкова, че, както се оказа, имам само латакийки аз
|
|
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 10, 2014, 01:23:07 » |
|
Убеди ме , ще ти пиша ,по късно данни .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 10, 2014, 01:31:49 » |
|
Панев ме кефи щото той е единствения хард кор латакия фен тука.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
тедо
Full Member
Публикации: 244
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 10, 2014, 06:55:51 » |
|
...плюс тва ,че е и бегач на дълги разстояния интерсуващ се от нерелативистката теория – което пък е още по-готино...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 10, 2014, 07:17:33 » |
|
...плюс тва ,че е и бегач на дълги разстояния интерсуващ се от нерелативистката теория – което пък е още по-готино... Хапселютно!
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 10, 2014, 09:53:40 » |
|
малиии а аз ли съм изостанал и не съм запознат с нерелативната теория , Ебаси мен в главата ми само тютюни ,уиски , жениии и риболов а и играя на фондовата борса ))) и роккк
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 10, 2014, 11:01:37 » |
|
Ха още един като мене със същите неща в главата . Ох успокоих се че не съм изостанал нещо умствено . А относно тая теория на релетата ли какво беше я обяснете малко , че се засрамваме другите така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 11, 2014, 08:22:12 » |
|
da vnes i az malko smyt-Panev spodelia nerelativizma kato absolutizym,ili ima predvd neorelativizym,che ne stava iasno...
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
Daniel Panev
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 11, 2014, 10:11:17 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #10 -: Февруари 11, 2014, 10:57:34 » |
|
Опа това не е готварска книга не съм го чел . Междудругото защо така готино ви излизат снимките бе хора , мойте излизат като от документалния филм за Чернобил . Има нещо тука , дето ми бяга .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #11 -: Февруари 11, 2014, 08:58:59 » |
|
Опа,опряхме и до Айнщайн.Принципно споделям,но по-глобално.Материята е супер за чешене на езиците ,но на по лулица,и бира-нали,Панев?
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
Daniel Panev
|
|
« Отговор #12 -: Февруари 12, 2014, 10:05:59 » |
|
Може и на уиски!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #13 -: Март 12, 2014, 08:25:08 » |
|
Ама ти върна ли се от странство ? Ако е така , чакаме снимки !
|
|
« Последна редакция: Март 20, 2014, 02:10:59 от POPЕYЕ »
|
Активен
|
|
|
|
Daniel Panev
|
|
« Отговор #14 -: Март 19, 2014, 10:54:25 » |
|
Ако мен визираш - е те това мога да предложа: Ако питаш защо - между 2003 и 2008 съм живял за по повече от 3 месеца съответно в Израел, Индонезия, Люксембург, Нигерия и Камерун и установих, че ако не можеш наистина да снимаш (а аз не мога, признавам си, въпреки че имам Canon 5D и 5 броя L обектива за него) е по-добре да си ги оставиш вкъщи и да се наслаждаваш на преживяването - със сигурност ще ти останат повече и по-добри спомени от него. Виж - ако питаш за съвети кога да идеш и какво да видиш в Африка или далечна Азия (освен горните съм се разхождал и из Малайзия, Виетнам, Сингапур, Япония, Тайланд, Камбоджа и вече Хонг Конг и Макао) - питай. С радост ще ти помогна с личен опит * всички снимки по-горе са правени с телефон
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|