rusen plovdiv
|
|
« -: Февруари 15, 2014, 01:34:25 » |
|
Едно мое хоби от малък е да гледам гълъби и птички . Имах 140 декоративни гълъби от различни породи , но в благодарение на любезното съдействие на съседите ми бях принуден да ги махна и сега гледам птички - канарчета папагалчета и други . Много обичам животните и мисля , че птиците са невероятно красиви , но е скъпо хоби и изисква много познания , труд и средства за съжаление . Ако някой друг харесва увлечението ми нека да пише .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel Panev
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 15, 2014, 03:06:46 » |
|
Ха - май по-добре щеше да е да я кръстиш "Домашни любимци" тая тема В момента у нас гледаме един доста прекрасен екземпляр Pogona vitticeps - т.е. брадатата агама Агамемнон: и отделно жена ми има малък аквариум с неонки: Преди имахме норвежката горска котка Изабела, която, за съжаление, избяга през прозореца по времето на Голямото Пернишко Земетресение през 2012 и повече нито се върна, нито я видяхме някъде из квартала Иначе на село гледаме (добре де - тъста ми гледа от мое име, така да се каже) догото Байрон:
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 21, 2014, 10:49:57 » |
|
Това е моята любимка !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 21, 2014, 10:53:58 » |
|
А по принцип с братовчед ми харесваме прасета ! Много ги обичаме ! Всяка година си взимаме нов любимец .
|
|
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 10:56:48 от POPЕYЕ »
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 21, 2014, 11:17:54 » |
|
Ха ха тая любов и аз я имам ама в града трудно се вцима такъв любимец.Това ми напомня на този виц . На смъртния си одър баба известна с лекото си и фриволно поведение с мъжете , споделя на внучка си - знаеш ли дъще , в живота си съм имала много мъже но само една истинска любов . Кой бабо ? Моряците дъще - рекла бабата със замечтан поглед . Та и твоята гледна точка за дом любимец такава .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel Panev
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 21, 2014, 11:34:48 » |
|
Аха - кучета и котки може, а прасета не може, така ли
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 22, 2014, 12:29:59 » |
|
Аз докато не опитам месо от лъв, за мен прасето си остава цар на животните.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
|
|
|
тедо
Full Member
Публикации: 244
|
|
« Отговор #10 -: Април 08, 2014, 12:38:35 » |
|
Май не схвана шутката (шега на руски ) в случая . Подобно , много ме накефи в едно интервю шефката на психиатрията в Курило , като казва по повод старата сграда на лудницата там ,че : – На софиянци им трябва една нова и модерна лудница ....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #11 -: Април 08, 2014, 06:43:48 » |
|
Ми те си я имат , София , като минеш табелата на Църна Маца и почва голямата луднца .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #13 -: Май 25, 2014, 07:55:08 » |
|
Дано ти е жива и здрава още някоя и друга година ! Преклонната и възраст говори за грижите и любовта на стопанина . Комплименти !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pecata
Jr. Member
|
|
« Отговор #14 -: Май 25, 2014, 08:20:40 » |
|
Браво. ЧРД и от мен, и още много празнични пържолки да и' здъвчиш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|