Dark
|
|
« -: Март 13, 2014, 08:25:44 » |
|
Този понеделник си отиде бай Петко, бащата на Ozzy...най- искрени съболезнования... Дарк.
|
|
|
Активен
|
''...Ала никога повече е много време...''
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #1 -: Март 13, 2014, 09:10:01 » |
|
Съжалявам, Ози - приеми моите съболезнования.
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Caesar
Jr. Member
|
|
« Отговор #2 -: Март 13, 2014, 09:15:33 » |
|
Съболезнования...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #3 -: Март 13, 2014, 10:06:07 » |
|
Бог да го прости.Съболезнования приятелю.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #4 -: Март 13, 2014, 10:18:17 » |
|
Моите съболезнования . Бог да го прости
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #5 -: Март 13, 2014, 11:33:45 » |
|
Ози, съболезнования и сила в мъката! Както има една приказка - той вече си е вкъщи, ние оставаме още малко на гости! Бог да го прости и вечна му памет!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #6 -: Март 14, 2014, 12:20:04 » |
|
Искренни съболезнования Спасе ! Думите са бледи , затова да замълчим !
|
|
« Последна редакция: Март 14, 2014, 09:06:41 от POPЕYЕ »
|
Активен
|
|
|
|
лулист
|
|
« Отговор #7 -: Март 14, 2014, 07:07:04 » |
|
Мойте съболезнования.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #8 -: Март 14, 2014, 08:20:17 » |
|
Бог да го прости.
Съболезнования!
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
boev_i
Newbie
Публикации: 34
|
|
« Отговор #9 -: Март 14, 2014, 01:16:18 » |
|
Моите съболезнования!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #10 -: Март 14, 2014, 05:57:22 » |
|
Бог да го прости! Моите съболезнования!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #11 -: Март 14, 2014, 06:33:02 » |
|
Съжалявам , знам какво ти е и аз минах оттам неотдавна . Беше ми много тежко по улиците плачех .Мога да се надявам че времето ще помогне да премине болката от загубата в семейството ти .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #12 -: Март 14, 2014, 08:23:52 » |
|
Благодаря ви за подкрепата,приятели!Нямах намерение да да ви занимавам с проблемите си,но...Баща ми бе отдаден изцяло на техниката и хората ,обичащ безкрайно морето и авиомоделизма.Това,което съм аз днес,дължа почти единствено на него.Да почива в мир Петко Гергов. А за вас-една сърдечна прегръдка!Още веднъж-Благодаря. http://youtu.be/3-Ub_aEXySU
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #13 -: Март 15, 2014, 12:28:49 » |
|
Моите съболезнования,приятелю!Ти си доказателство за това,че баща ти е страхотен човек.Бог до го прости!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #14 -: Март 15, 2014, 09:36:55 » |
|
Всички знаем че смъртта не е край а етап в живота - преминаване в друго състояние . От всичко на земята човешката душа и дух са най ценни , Господ го пише в Библията ,Христос умря на крьста за душите на хората . Така че не вярвам , че нещо толкова ценно да се губи в този етап от съществуването на душата . Не мисля че Господ го намислил така . Така че не го мисли много , опитай се за друго да мислиш , сигурен съм че с баща ти ще се срещнете пак само че къде и кога не знам . Най важното е че сега на теб се пада радоста ,честта и отговорността да се грижиш и да бъдеш глава на семейството си посредством това което баща ти е съумял да те направи , и зтгради и възпита като човек и личност . В момента той ще бъде жив чрез теб - доказателството че е бил достоен човек преди да премине напред .....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|