pinhead
|
|
« -: Март 30, 2014, 02:08:36 » |
|
Ремингтън 1858 в комплект с Дънхил, тунингован от Георги Бояджиев... И двете пушат мнооого добре.
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #1 -: Март 31, 2014, 11:22:56 » |
|
УАУУУУ впечетляващо , браво
|
|
|
Активен
|
|
|
|
тедо
Full Member
Публикации: 244
|
|
« Отговор #2 -: Март 31, 2014, 01:44:49 » |
|
....а някой би казал , че тия две съкращават живота ....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #3 -: Март 31, 2014, 08:08:07 » |
|
Упс, следващато предизивкателство пред Жоро е да му сложи приклад от бриар!.....На Ремингтъна де!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #4 -: Март 31, 2014, 08:27:50 » |
|
Тия две неща като че ли не върват едно с друго. Лулата винаги е символ на мира, въпреки че са я пушили и изверги като Йосиф Висарионович. Един човек ако искаш да му придадеш миролюбив вид, му дай лула. Лулата отнема всякаква агресия защото предразполага към интровертност и контемплация.
Принципно лулистите обичат оръжията, но не са агресивни. Като символика въобще двете неща са несъвместими.
Това разбира се е мое лично впечатление, не претендирам за универсалност. Мен също ме радват оръжия, но остриета. Там съм маниак. На следващата сбирка мога да донеса некои хубави екземпляри.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #5 -: Март 31, 2014, 08:52:34 » |
|
Един от най-запомнящите се персонажи (за мене) е Лий Ван Клиф в "За няколко долара повече" - хем мега лош, хем стрелец, хем пуши лула... А ако това ще ни успокои, сталин е обичал папироси - лулата е била за фасон и да демонстрира, че уж е човек от народа.
Носи ножове, носи - това е друга моя слабост. Ама както лулите и ножовете ги предпочитам да са по-класически...
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #6 -: Март 31, 2014, 08:59:31 » |
|
Един от най-запомнящите се персонажи (за мене) е Лий Ван Клиф в "За няколко долара повече" - хем мега лош, хем стрелец, хем пуши лула... А ако това ще ни успокои, сталин е обичал папироси - лулата е била за фасон и да демонстрира, че уж е човек от народа.
Носи ножове, носи - това е друга моя слабост. Ама както лулите и ножовете ги предпочитам да са по-класически...
Какво имаш предвид под "класически"? Ако е за стари експонати някакви, древни с антикварна стойност, немам такива. Имам ръчни изработки от български и руски майстори както и немски и американски, индустриално производство, но с хубава стомана. Имам и двайсетина със съмнително потекло, китайски и прочее, ама тия са ми ей така за колкото да имам. Хубавите са ми десетина парчета. Следващата сбирка имаш един подарък от мене.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #8 -: Март 31, 2014, 09:12:17 » |
|
|
|
« Последна редакция: Април 01, 2014, 09:31:25 от ozzy »
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #9 -: Март 31, 2014, 09:23:16 » |
|
Ся остава да снимаш и една тумба девойки и да кажеш - "Бе, е тва тука са част от жените ми..." Донеси нещо ръчно изработено да се порадваме. Аз, както и с всичко останало, съм скромен и няма с кво да се похвала. Пък и ме мързи да снимам - едно, че нямам интересни неща, а и съм ги прибрал на сигурно, че малкия тайфун ако ги докопа ще стане голяма беля. Поздрави
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #10 -: Март 31, 2014, 09:27:42 » |
|
Че донесем следващия път. Както ти казах, имаш един подарък от мене.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #11 -: Март 31, 2014, 09:32:09 » |
|
Благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #12 -: Март 31, 2014, 09:37:00 » |
|
Мале-е--е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-еййи-и-и-и-и-и-и-ии......... Опитах се да докарам "малето" до броя на ножевете, ма не успях. Тъкмо се канех да отворя темата за оружието при хобитата, и зе че ма превари. Пине ! Ша черпиш ли едно пуцанье !? Найш как ма сърбят ръчичките ве-е-е-е !!
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #13 -: Март 31, 2014, 09:43:02 » |
|
Има некакъв стереотип при пайп-смоукърите, а то е че всички са старомодни, имат брада повечето, афинитет към оръжия и ръчни изработки, определено интелектуално ниво и прочее и прочее. Некакъв еснафски тип хора. По всички пайпърски форуми все тоя формат хора движат. Да ги наредиш един до друг си приличат като две капки вода. У всички форуми се едни и същи теми. Риболов, оръжия, бръснарски принадлежности, теология от време на време, хобита, кучета, ...... 90% от тех са консервативни, нема екстравагантност никаква, странно защо като видат човек с лула го зимат за позьор и фукаджия. Направо не се връзва.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel Panev
|
|