http://pipesmagazine.com/blog/put-that-in-your-pipe/the-fickle-nature-of-first-impressions/Интересна статия на чичо Григор, засягаща някои от тютюневите спорове тук. Собствено, гледам да се въздържам от съставяне на мнение за нов (за мене) тютюн, преди да съм изпушил поне 30 - 40 грама в различни лули.
И един малък "тийзър", който подкрепям на 100% - "...blends that become favorites are often those that didn’t overly impress initially. These more subtle or complex blends often reveal their true beauty only to the patient. As we get to know them, exploring and experiencing them in different pipes, under different conditions, we may find buried treasure lying beneath a less exciting surface..."
Не моем а не те подкрепим на 100%. Аз ФВФ на Сам Гавит го мъчих почти месец докато открия за чий х.й толкова го харесват, и точно преди да се откажа от него тотално, взе да ми харесва, като сега ми е номер едно.
То има нещо та толкоз хора припадат по него. Ама то не е инстант напитка нито кока кола. Виното е същата работа.