Според мен много хубава среща си стана , и взеха да стават все по хубави всеки път . Трябва да отбележа мнението си по няколко точки от дневният ред , както следва .
1 . Гец е много свеж и готин човек и изкочи със култова фанелка на Пинк Флойд и невероятно умна и чаровна брюнетка на срещата .
2 . Тая моя невероятна ножка, фолдърка със черепчета със зелени очички , реже страшно всичко ,най вече Пиратски кейк / режеше , докато имаше
/
3 . Старо Бърно е прекрасна бира ,и я сервират в точният температурен диапазон , като чашите идват яко изпотени .
4 Относно лулите на Гец , сега сериозно . Този иначе невзрачен , но прекрасен и духовит човек , прави невероятни лули от световна класа . Ако сте се заглеждали на снимки негови лули , ще ви кажа че на живо изглеждат много по добре .
Лулите му са много изпипани , геометрично ,не съм виждал по правилно направени , и вътрешно , безупречно разпробити и изшлайфани лули . Просто всичко е като по учебник до най малката подробност , до стотни от милиметъра . Всяка лула е правена във различна дизайнерска концепция , като видяхме не един или два стила лули , а във всяка лула , различен стил на работа и финиш , различни системи , материали , все едно бяха лули на 4 - 5 човека , като изработката при всяка една беше безупречна .
Видяхме класически прави рустиковани лули и 1/4 бент булдог с даймънд шанк , невероятно правилно геометрично изработен . Лула от такова качество със надпис Дънхил би струвала цяло състояние . Въпросната лула тежала някаква рекордна цифра 26 27 грама мисля .
Гладкият финиш беше безупречен , не бях виждал такава полировка на лули , като байцването на Гец е довело до невероятен контраст и прекрасни шарки на бриара , подобна техника е разработеният Златен контраст на Том Елтанг .
Невероятен дизайнерски конус - дъблин чърчуорден , фул бент волкано , мисля , със реверс калабаш система и мущук о акрил с цвят на кехлибар , много рябдка и трудна за направа лула . Видяхме лули от световна класа и качество , което аз лично не бях виждал досега .
Изобщо видяхме 10 12 лули шедьоври, стилистично различни и като финш също , но изработени безупречно и дизайнерски гениално замислени .
За реверс калабашите , няма да споменавам , мущуците от къмбърланд и акрил стоят невероятно ефектно и красиво , просто ни събра очите в точка Гец .
Аз тъкмо се бях възгордял със новата ми Георг Йенсен 1/4 бент Дъблин , и като извади Гец лулите и се почуствах , като бедно , изгонено сомалийче , покрай неговите лули .
Пушихме няколко видове тютюни , пийнахме културно по 5 6 бири и се прибрахме по къщите .
Чудесно културно - масово мероприятие се получи .