balkan boy
|
|
« -: Ноември 20, 2014, 01:29:42 » |
|
Здравейте уважаеми колеги,
Размишлявам тука по една тема, а тя е по какво лулата и жената си приличат? Вие как мислите?
Ще се радвам да споделите вашите виждания на тази тема.
Искрено Ваш,
Балкан Бой
S J
|
|
« Последна редакция: Ноември 20, 2014, 01:54:20 от balkan boy »
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
тедо
Full Member
Публикации: 244
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 20, 2014, 03:11:01 » |
|
Уважаеми Колега , все пак споделете с многоуважаемата аудитория ,до какви екзестинциални заключения стигнахте в тези си така абстрактни размислявания в работно време относно приликите в тия две създания във ж.р. ; за да имаме ние ,Вашите съфорумци- по ясна отправна точка ,за по задълбочено разисквание по така предложената тема .
Наздраве ,и Останете си със здраве .
§
|
|
« Последна редакция: Ноември 20, 2014, 03:28:52 от тедо »
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 20, 2014, 07:33:29 » |
|
Уважаеми Колега , все пак споделете с многоуважаемата аудитория ,до какви екзестинциални заключения стигнахте в тези си така абстрактни размислявания в работно време относно приликите в тия две създания във ж.р. ; за да имаме ние ,Вашите съфорумци- по ясна отправна точка ,за по задълбочено разисквание по така предложената тема .
Наздраве ,и Останете си със здраве .
§
Уважаеми колега,
С не-малка трудност се сблъска посредствения ми ум при тази тежка задача. До този миг, моя милост се сеща за една прилика на лулата с нежните създания. А то е: Жена втора употреба и лула втора употреба си приличат. Стават за употребление, но все някой преди тебе е оставил следа.
С уважение,
Балкан Бой
S J
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gri6o
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 21, 2014, 09:27:03 » |
|
друга прилика е, че и двете искат много грижи, за да ти е готино в тяхната компания в последствие
|
|
|
Активен
|
gri6o Be nobody а be yourself
|
|
|
|
gri6o
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 21, 2014, 10:05:00 » |
|
епа то оно кеси требе си требе друга прилика е, че и двете могат да ти скъсат нервите ако не си уцелил правилната
|
|
|
Активен
|
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 21, 2014, 04:57:16 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gri6o
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 21, 2014, 05:33:36 » |
|
а не е ли така Геца понякога нещата стават от втория път
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 21, 2014, 05:54:09 » |
|
а не е ли така Геца понякога нещата стават от втория път Какво беше казал Уинстон Чърчил, ако жена ви не харесва миризмата.........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 21, 2014, 07:08:43 » |
|
Разбира се, требе и да знае човек как да я тъпче, пък и тампера требе да е с подходящия размер Тампера-да,трябва да е с подходящ размер и най-вече ,съобразен с огнището.Кофти комбинация е малък тампер-голямо огнище,но още по-неприятно е тампер, с по-голям диаметър от огнището !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gri6o
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 21, 2014, 08:48:33 » |
|
Разбира се, требе и да знае човек как да я тъпче, пък и тампера требе да е с подходящия размер Тампера-да,трябва да е с подходящ размер и най-вече ,съобразен с огнището.Кофти комбинация е малък тампер-голямо огнище,но още по-неприятно е тампер, с по-голям диаметър от огнището ! то е ясно, че требе да си паснат като шамар на буза
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 22, 2014, 08:00:04 » |
|
Неупотребявана жена и лула си трябва време и майсторлък , за да могат , да си заработят както трябва . То размера на тампера е важен , но и как се използва също , не става да тъпчеш като луд , няма да върви ... нищо . Иска си майсторлък за всяко едно нещо , или ако не стане със дадена лула , жена , да имаш пари да си купиш нова ..... лула де . А иначе и жените са като лулите , гледаш отвън много хубава , лъскава , но като почнеш да я употребяваш не те кефи , както някоя , по скромна на външен вид , примерно . Ама какво ли разбирам и аз от лули , и от жени ....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 22, 2014, 06:09:55 » |
|
Днес си пушим с Десо в неговото ателие и докато той го нямаше аз тайно снимах едно негово уникално творение , само че снимката не стана добре . Ето това се казва лула . Десо я кажи какво е зад лулата. Мен много ми хареса ,съжалявам че снимката е долно качество Десо да не се разсърдиш за откраднатата красота ,мен мн ми хареса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #13 -: Ноември 23, 2014, 02:01:49 » |
|
Хм! Това, зад лулата, ми прилича на цинкова плоча в процес на гравиране....
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #14 -: Ноември 23, 2014, 10:06:06 » |
|
Миленски,струва ми се,че си направил снимката,когато притичах да ти донеса лулата от морска пяна !? Абе, лулата е по-скоро експериментална и не се гордея особено с нея,а това зад нея ,както Вехтия почти позна е медна плоча с мецотинто.Ето това е готовият авторски отпечатък от медната плоча:
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|