Посетих днес изложението, на мен ми хареса като изложение макар, че липсваха доста марки.
Лошото е, че няма какво да се купи не е такъв тип ''битак'' като Ловното изложение например, да участват магазини и фирми от който пазаруваме, да става пазарлък.
От тази гледна точка, се надявам следващото да има щандове от който да се пазарува екипировка, аксесоари и т.н. Лошото е, че наемите за щанд не са малки.
Но според мен ще има по-голям интерес ако има какво да се купи, например на мен ми трябват нови ръкавици и ако имах избор щях да си купя...
Колкото до забраната да не се пипат моторите, пипаше се всичко няма проблем явно са се осъзнали...
Аз лично исках да видя CB650F Жълт, качвах се не ми е удобен. NC750S ми е доста по-удобен и ще ходя на тест драйв в Хонда, като им пристигнат защото са изчерпани в момента...
На всякъде ми обръщаха много внимание само на Харлей бяха много нацупени... минус за тях...
Ето малко снимки:
Пожелавам безавариен сезон на всички и нека бъдем малко по-добри хора...
Носихме какалашките с Пана, където ни ги подари Балканеца снощи, ама не ни дадоха да пушим вътре, ХиХиХи