Emil
Jr. Member
Публикации: 86
|
|
« Отговор #15 -: Март 15, 2015, 02:09:48 » |
|
За десет литра не си струва целия масраф и времето. Аз тия десет литра ги маам за има нема ден-два. И за 10 литра и за 100 едно и също си е. Количество му е майката. Та да има и за дегустация.
......требе ти казан поне 40 литра. Наздраве!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #16 -: Март 15, 2015, 03:56:23 » |
|
Туй сичко - хубуу. Ама мисля, дето със шишетата си се поиздънил! Такава дълбока конспирация си заслужава чисто стъкло - кви са тия сурогати !?
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #17 -: Март 15, 2015, 04:01:26 » |
|
Браво Емиле, но и аз поддържам Вехтия.С тая пластмаса чара се губи.Стъклени шишета със старовремска тапа ще е върхът.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Emil
Jr. Member
|
|
« Отговор #18 -: Март 15, 2015, 04:08:27 » |
|
Браво Емиле, но и аз поддържам Вехтия.С тая пластмаса чара се губи.Стъклени шишета със старовремска тапа ще е върхът.
Не са ми готови етикетите, затова.... . Сериозно, минах периода със стъклените бутилки, капачки, затварачки ,даже ги изхвърлих. С тези бутилки е бързо и лесно. Те това е!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #19 -: Март 15, 2015, 04:12:57 » |
|
Не са ми готови етикетите, затова.... . Сериозно, минах периода със стъклените бутилки, капачки, затварачки ,даже ги изхвърлих. С тези бутилки е бързо и лесно. Те това е! Че ти подскажем, има у Джънбо такива бутилки, с керамична тапа с гумичка (като бурканите дет се затварат нещо от тоя род). Има и у Икеа, а май и в магазините по един лев. Купи си едно 20-тина, да не се излагаш с пласмаси. Полимерите и да са тъмни, не прекършват светлината като стъклото, и не стои убава бирата в тех. Се едно е в прозрачни.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
Emil
Jr. Member
|
|
« Отговор #20 -: Март 15, 2015, 04:22:23 » |
|
Тия бутилки в Джъмбо и др. са пълни ментаци. Телта на капачката се огъва на ръка. Стават за едно, две затваряния. Истината е тук - http://www.hobbybrauerversand.de/Bottling, но както казах разкарах всичко ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #21 -: Март 15, 2015, 04:24:16 » |
|
Толко ли па една дамаджана нема от къде да намерите? Лаици... Граждани!
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #22 -: Март 15, 2015, 05:02:34 » |
|
Давай както ти е най-удобно.Важното е крайния резултат и да остане за дегустация!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #23 -: Март 15, 2015, 08:37:58 » |
|
Има и друг източник на добри бутилки; ангажираш всички биропиещи познати, купуват по няколко "бернар" с порцеланова капа, и като ги изпият - при тебе.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Emil
Jr. Member
|
|
« Отговор #24 -: Март 25, 2015, 07:01:05 » |
|
...Докладвам.....готова е! Ако Лео няма нищо против и има желаещи за дегустация, ще донеса в събота
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #25 -: Март 25, 2015, 08:08:34 » |
|
Браво.Очаквам с нетърпение събитието.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #26 -: Март 25, 2015, 08:48:40 » |
|
Некой нема да е зле да донесе и малко зелева чорбица.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #27 -: Март 28, 2015, 12:28:17 » |
|
Имам! Ама е толкоз отлежала, че само да близнеш - не мо'ем да те стигнем в посока "Хаджи Димитър"..... Ще отбележиш трайно дежурствона "порцелановия кон"........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #28 -: Март 28, 2015, 03:09:54 » |
|
Ебига, изпих я мойта, ако един френд донесе, ше опитате бок, ако не, здраве да е....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|