getzpipes
|
|
« -: Август 08, 2015, 12:47:34 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
тедо
Full Member
Публикации: 244
|
|
« Отговор #1 -: Август 10, 2015, 08:22:20 » |
|
...........-"Най-гадното нещо,което съм пушил",....................
, на Кептайн _Чернев __Черешката ... - пък кат са основе подхождащ раздел ,адм. да мести
|
|
« Последна редакция: Август 10, 2015, 09:52:04 от тедо »
|
Активен
|
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #2 -: Август 10, 2015, 03:31:42 » |
|
...........-"Най-гадното нещо,което съм пушил",....................
, на Кептайн _Чернев __Черешката ... - пък кат са основе подхождащ раздел ,адм. да мести Абсолютно Тедо!!!Най-натрапчивото нещо,което съм пушил-оставя досадния си привкус в продължение на дни в носа и устата. Латакия флейкът на Робърт Макконъл също не е за подценяване,само че ,при него сладникавата блудкавост с отенъци на сироп за кашлица,остава в устата повече,отколкото в носа.А относно "Меланж" не питая кой знае какво презрение,дори мога да кажа,че по едно време ми беше станал любим(когато след дълго масово изчезване на тютюните за лула в Русе,отново ги пуснаха в продажба),но за много кратко...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #3 -: Август 10, 2015, 07:40:03 » |
|
Най-голямото недоразумение за мен бе това- Еле изпуших го,но аз си знам как.Уж носи името на лулата на мира,но бях много войнственно настроен още при първата лула.Брррр,като си помисля само...
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #4 -: Август 10, 2015, 11:12:30 » |
|
Коментар не е нужен, то си пише на опаковката за какво иде реч.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #5 -: Август 11, 2015, 12:27:47 » |
|
No comment
|
|
|
Активен
|
"I believe that pipe smoking contributes to a somewhat calm and objective judgement in all human affairs" Albert Einstein
|
|
|
iivetsa
|
|
« Отговор #6 -: Август 11, 2015, 05:34:41 » |
|
Това последното наистина изглежда страшно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #7 -: Август 11, 2015, 08:12:55 » |
|
За мен cherry ambrosia си държи първенството, но на Моя снимката наистина изглежда опасно. Аз дори не мисля че е за пушене. Повече ми прилича като да и за взривяване.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #8 -: Август 11, 2015, 09:04:25 » |
|
Жлът Клан форевааа!!! Ухилен Ухилен Ухилен А жълтия Клан пак е добре , ами повечето от тия кавендишите , ги поят със тая гняс и не стават за нищо .Така попиват в лулите , че нямат изчистване
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #9 -: Август 11, 2015, 09:08:15 » |
|
Айде, айде - просто стар соц-пакет с "махорка", или "Nicotiana rustica" по научному... Иначе аз собствено, нямам ясно изразен фаворит. Просто щото се спрях овреме с експериментите, а и винаги съм бил консервативно настроен и подозрителен... Сиреч, като видим "Чери амброзия", "Блу самбука" и прочее недоразумения, само се опулвам страшно и подминавам. Иначе адски много мразим датски черен кевъндиш. Ма нема такава свинщина, отвратителен ми е на вкус.
|
|
« Последна редакция: Август 11, 2015, 09:49:36 от pinhead »
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #10 -: Август 11, 2015, 05:49:07 » |
|
Айде, айде - просто стар соц-пакет с "махорка", или "Nicotiana rustica" по научному... Що айде, айде бе колега? Това си беше по-гадно и от папиросите "Беломорканал" и "Казбек", но сме го пушили като има пиене пък няма цигари.
|
|
|
Активен
|
"I believe that pipe smoking contributes to a somewhat calm and objective judgement in all human affairs" Albert Einstein
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #11 -: Август 11, 2015, 11:09:28 » |
|
В интерес на истината, махорка и Казбек не съм пушил, ама да наречеш Беломорканал гадни... Верно, че са силни и резливи, ама пък аз си имам афинитет към такива недоразумения - дълги години Житан и Галоа без филтър ми бяха фаворити. Имаше и такъв тютюн за лула - Капорал, френски разбира се, в кафява и бяла опаковка. Се едно си пушех Житан-че с лулата... Сладки години.
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #12 -: Август 20, 2015, 09:53:17 » |
|
Моето първенство държи Ennerdale Flake на G&Н.......бях го писал май вече някъде!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kai Ren
Newbie
|
|
« Отговор #13 -: Август 21, 2015, 09:40:04 » |
|
Аз пък ще сложа още едно + че за черешката на Captain Black . Какво ли не се мъчих да го правя това нещо и пак отиде в коша .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #14 -: Август 23, 2015, 09:40:39 » |
|
Хм! Може да се каже, че покрай вашето благомазнейшо пръсуствие, луларската ми практика стартира в едни, по своему "облагородени води". Инаксказуемо - прескочил съм някак си "Stinking Zone". Никога няма да ви го простя! Да ме лишите от такова фундаментално изживяване и да осакатите моя пайпърски експириънс!!
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
|