Pana
Jr. Member
Публикации: 99
|
|
« Отговор #60 -: Март 10, 2016, 06:37:29 » |
|
Лелеее Балканец....чета и не вярвам на ушите си. Такъв вманиачен латакист и виперист и като теб да залитне по сините сливи (Юнивърсити флейка). Абе ти сигурен ли си, че нещо не си объркал копчетата на клавиатурата Абсолютно подкрепям - зареждането да е без ароматици с изключение на University Flake. University Flake-а го открих благодарение на Чичо Лео. Това е единственият ароматик, който бих си го купил пак. Иначе ароматици не пробвам, дори и да ме почерпят. Наскоро отворих единствения ароматик който имам - някакъв шоколад на HU, в момента е захвърлен някъде и май ще го оставя на естествено разложение. Мислех да му сложа малко латакия, ама реших да не прахосвам латакията за глупости.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #61 -: Март 10, 2016, 07:43:43 » |
|
Не е в това работата дали конпотите на Петерсон стават или не стават. Компоти бол на родния пазар, а възможността за вкарване ограничена. Нека да не си пилеят хората ресурса за химии, нека да внесат квото не е ароматизирано 4 тутуна стигат. Балкан Дилайта, Олд Дъблина, Айриш флейка и Перфек Плъга. Другото здраве му кажи, моем си пушим и Мак Барен. (не че ще пушим де) Техните компоти не са по-зле от на Петерсон.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #62 -: Март 10, 2016, 07:49:16 » |
|
Аз пък твърдо си държа на Хайд Парк-а!Само да дойдат да презентират в Бургас.Дочувам,че минали оттук,ама дали е вярно... и дано не е.
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
iivetsa
|
|
« Отговор #63 -: Март 10, 2016, 08:31:00 » |
|
Не е в това работата дали конпотите на Петерсон стават или не стават. Компоти бол на родния пазар, а възможността за вкарване ограничена. Нека да не си пилеят хората ресурса за химии, нека да внесат квото не е ароматизирано 4 тутуна стигат. Балкан Дилайта, Олд Дъблина, Айриш флейка и Перфек Плъга. Другото здраве му кажи, моем си пушим и Мак Барен. (не че ще пушим де) Техните компоти не са по-зле от на Петерсон.
Баш за тия четирите гласувах в анкетата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #64 -: Март 12, 2016, 03:27:26 » |
|
Пичове, онзи ден имаха презентация и в Пловдив, съвсем случайно попаднах на нея. Казаха, че повече презентации няма да има, а и бяха донесли само тютюните от 2015.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shveik
Newbie
Публикации: 6
|
|
« Отговор #65 -: Март 31, 2016, 04:43:12 » |
|
Здравейте момчета! Вчера ми звънна Деница от Калиман Карибе,за да ми каже че ще внасят и тютюните на Samuel Gawith. Този път тютюните ще бъдат по-малко,но отново ни канят на нещо като презентация. Събитието ще бъде в магазинът им на Радисън в понеделник 04.04.16 от 19-19:30ч. Всеки който иска може да дойде,но е добре предварително да и кажем колко човека ще сме,да речем в понеделник до обяд. Поздрави и до скоро!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #66 -: Март 31, 2016, 06:11:13 » |
|
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
pecata
Jr. Member
|
|
« Отговор #67 -: Март 31, 2016, 07:48:45 » |
|
Хубава равота. Честито. Стига да не сте поизбързали с първоаприлските шеги.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #68 -: Март 31, 2016, 09:00:51 » |
|
Там съм бе, Тоше, пиши ме! ...Тошко, тая Деница нещо........ Ай ся па и ти - хубавец си ни е момчето, лошо няма!
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #69 -: Април 01, 2016, 11:54:57 » |
|
Тоше бе, присетих се нещо - когато се чуете с госпожица Деница помоли я, ако е удобно де, да отворят кутийте с флейковете едно час-два преди срещата. Да поизсъхне малко тютюна, та да стане годен за пушене.
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #70 -: Април 01, 2016, 12:00:00 » |
|
Тоше бе, присетих се нещо - когато се чуете с госпожица Деница помоли я, ако е удобно де, да отворят кутийте с флейковете едно час-два преди срещата. Да поизсъхне малко тютюна, та да стане годен за пушене.
Адски точно се сети.! Ама по-добре дпа ти отворят сега, барем до понеделник поизсъхнат малко. Радисън на площад НС, нали там ще е? Всъщност къде там? В техния магазин или?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
V.V.I.
Jr. Member
|
|
« Отговор #71 -: Април 01, 2016, 12:57:27 » |
|
Аз й писах вече за това вчера. Казах й да ги отвори ден преди това
|
|
« Последна редакция: Април 01, 2016, 01:03:16 от V.V.I. »
|
Активен
|
|
|
|
shveik
Newbie
|
|
« Отговор #72 -: Април 01, 2016, 01:22:01 » |
|
Да,да казано им е да ги отворят едно 24ч преди това. Иначе мястото е на Радисън до Народното събрание.Нали там имат магазин.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shveik
Newbie
|
|
« Отговор #73 -: Април 01, 2016, 11:14:44 » |
|
Здравейте момчета! Има малка промяна относно презентацията на Samuel Gawith - ще бъде не този понеделник (04.04.16) а следващия (11.04.16). Мястото и часът остават същите. До обяд,същия ден,ще трябва да потвърдим колко човека ще сме. Поздрави и до скоро!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mars_3
Full Member
LZ1FAB
|
|
« Отговор #74 -: Април 05, 2016, 01:40:43 » |
|
Аз съм нощна от 17:15 без мен.
|
|
|
Активен
|
"Аз разбирам света единствено, като поле за културно съревнование между народите." - Гоце Делчев
|
|
|
|