Тропчо
Newbie
Публикации: 22
|
|
« -: Април 12, 2019, 09:14:06 » |
|
Надявам се, не е неуместно въпросната страница да си има тема и тук. Конкретен повод за тази тема ми даде една моя закачка, която леко ескалира в спор, едва ли не. Това че трябва да има правила за поведение в клуба е без съмнение, а моята закачка беше по повод правилото, цитирам: · Рекламата на продукти, които нямат общо с лулата, културата на лулата и тютюна нямат място тук. Ако използвате тази група за реклама на каквито и да е други продукти, веднага ще бъдете отстранени.
Ся... Да си кажа, тукашният таргет е чудесен за моите занимания. Улегнали, интелигентни хора, ценители на хубавите неща, клонящи към консерватизъм и... да не продължавам. Само че, тукашната платформа хич не се връзва с рекламната стратегия и посока на компанията. Тук съм за кеф! В цитата е тясно формулирана областта позволена за рекламиране, а предвидените мерки са незабавни и окончателни. Излизането на когото и да било от тази тясно формулирана област си представлява нарушение, даващо повод на недобросъвестни елементи също да нарушават правилата с аргумента: - Ахаааааааа, начи каишки за часовници може, а тиранти не, а? - Тук някъф събира поръчки за усукани пирони, а за моите малки пластики на тема Богородица и родата ѝ не може? Кво бе, да не сте се събрали някви антихристи тука, а? - Тоя турил ризи и вратовръзки, а аз мойте дънки не мога, а? Влизането в обяснителен режим с подобни елементи е огромен товар. Такива ще се появят, рано или късно, особено ако групата остане отворена. Натиряйки ги, те посягат към Конституцията, Хартата на човешките права и всичко друго, до което се докопат. Има хора, на които това им е работата по цял ден. Следват простотии, а накрая си отиват като неразбрани мъченици. И-и-и-и-и, понеже господин Георги Бояджиев е безкрайно прав (винаги съм недолюбвал хора, плюещи и отричащи, без конкретни предложения и алтернативи) предлагам тази точка да отпадне. Тази точка: · Без агресивна реклама. Тук предоставяме място за изява изключително на майсторите на лули и на аксесоари, които са част от културата на лулата. е достатъчно ясна, не предполага злоупотреби, не предвижда конкретни наказания и не дава поводи за предумишлено нарушаване. Към момента, смятам че здравият разум в тази малка група преобладава и дори евентуални опити някой да ползува средата за нерегламентирана реклама, биха били стопирани бързо. Ако групата стане значима и интересът към нея се увеличи, винаги може на "рекламодателите" да им се формира едно дарение към клубната каса срещу правото да си постват нещата. Уфффф, пак са отнесох, ама за петък вечер е простено. Наздраве!
|