Kliment
|
|
« Отговор #120 -: Юни 04, 2014, 01:00:31 » |
|
Къф индъстриъл кви пет леа бе? Я са скрийте с тия постпънк леви дришляви куре-подобни нюуефчета дет доре не моат да наподобят истински дори дъ куре-то известо кано дъ кююр Тва нали е тема за метъл , не за уейв?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #121 -: Юни 04, 2014, 01:20:45 » |
|
Клименте, Einstürzende Neubauten са индъстриъл, та дрънкат. Земи прочети (послушай) малко, преди да пишеш неподготвен.
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #122 -: Юни 04, 2014, 08:33:48 » |
|
Мистър Пин, Той зачекна Лайбах, а не кавъристите. Но и съседите от Словения не са "нойваффе". А и "уейва" отдавна е в шкафа с паяжините.
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #123 -: Юни 04, 2014, 08:50:14 » |
|
Прав си Вехти - моя грешка. Но и за Лайбах важи в пълна сила това, което казах - класически словенски индъстриъл в най-чиста форма! Пък и Кюре-то е Дарк Уейв... Ню Уейв са Смитс примерно, младите Депеш Мод и т. н.
|
|
« Последна редакция: Юни 04, 2014, 08:55:29 от pinhead »
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Kliment
|
|
« Отговор #124 -: Юни 05, 2014, 09:10:00 » |
|
Dark wave-new wave... Няма място при метъла освен в случая с NWBHM - new wave of brithish heavy metal Аи лейбах и нойбаутен са малко объркани политически у главите... Ама тва е оти на запад се живее поубре и почват затуй да се занимаат с глупости
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #125 -: Юни 05, 2014, 04:07:33 » |
|
Dark wave-new wave... Няма място при метъла освен в случая с NWBHM - new wave of brithish heavy metal Аи лейбах и нойбаутен са малко объркани политически у главите... Ама тва е оти на запад се живее поубре и почват затуй да се занимаат с глупости Когато излезнаха Лайбах (като част от Нойе Словенише Кунст) в Словения не се живееше чак толкова добре. Нали бехме в една и съща държава. Пичовете от Лайбах ги познавам, пил съм бира с тех. Единия е гей. Знаем се покрай Драган Живадинов и глупостите му в космоса.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #126 -: Юни 05, 2014, 05:14:45 » |
|
Dark wave-new wave... Няма място при метъла освен в случая с NWBHM - new wave of brithish heavy metal Аи лейбах и нойбаутен са малко объркани политически у главите... Ама тва е оти на запад се живее поубре и почват затуй да се занимаат с глупости А,Климе,изненадваш ме/или не съм те разбрал /-NWOBHM е на светлинни години като понятие от wave вълната/игра на думи /като жанр в рока.NWBHM обединява всички британски хард и хеви групи от края на 70-те до към средата/че и по.късно/ на 80-те.Мейдън и Джудас са видни представители на NWOBHM,заедно с много други групи,а някои си останаха на демота или един два албума ,и някой и друг концерт.За групите от тоя период много готина и полезна е книгата на Велин Станев от началото на 90-те "Превъплъщенията на хевиметъла".
|
|
« Последна редакция: Юни 05, 2014, 06:20:45 от ozzy »
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
Kliment
|
|
« Отговор #127 -: Юни 06, 2014, 10:32:56 » |
|
Ози, ама точво тва имах пред вид, че в статия за хеви метъл уейв има място само в съчетанието за ню уейв ъф бритиш хеви метъл а и всъщност се заяждах малко - наистина за мен като привърженик на метъла индъстриълът остава малко неясен - малко нито риба, нито рак - хем много често става за слушане, хем сякаш нещо съвсеееем мъничко му липсва, не му достига.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #128 -: Юни 06, 2014, 11:09:26 » |
|
Стига разпри,приятели! Една страхотна Християнска екстремна група-нещо рядко срещано допреди няколко години на антихристиянския фон на хеви метъла. https://www.youtube.com/watch?v=X8Z7Ug23A68Много твърди и много мелодични ,определяни често като "Symphonic unblack metal".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #129 -: Юни 07, 2014, 02:07:57 » |
|
Ози, ама точво тва имах пред вид, че в статия за хеви метъл уейв има място само в съчетанието за ню уейв ъф бритиш хеви метъл а и всъщност се заяждах малко - наистина за мен като привърженик на метъла индъстриълът остава малко неясен - малко нито риба, нито рак - хем много често става за слушане, хем сякаш нещо съвсеееем мъничко му липсва, не му достига. ;DРазбрах те,Климе!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #130 -: Юни 07, 2014, 11:14:07 » |
|
Аз затова и предпочитам "олд скуул хеви метъл"-а. Щото си е ясен и категоричен. Това-а-а-а... новите течения, меандри, ръкави и междуречия не ги харча много-много. толкова са преплетени, па и някои се различават де-факто и де-юре само по наименованието, и то само ако го знаеш, щото единствено тези, дето са го проименовали, си го знаят че е такова. Като в стария виц за траш-барабаниста, дето само от време-на време дигал потно чело и крещял "Кое парче, кое парче..." Отделно, че хеви метъла е само някаква част от музиката, която слушам. Тука вече Pinhead би рекъл; "еба-асий хипара, мани го !"
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #132 -: Юни 08, 2014, 08:06:18 » |
|
Не бяха ли подгряваща група на КИСС в София?Сигурно греша...А иначе-"вързах" лятото-ще има здраво разбиване!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Стоимиров
|
|
« Отговор #133 -: Юни 08, 2014, 08:26:37 » |
|
Сега проверих...2012 са били на рок фест заедно с Гънс. Приятел ме навива да присъствам на това приятно събитие но съм зле с патроните Ако ми се отвори парашута може заедно да разбиваме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
boev_i
Newbie
Публикации: 34
|
|
« Отговор #134 -: Юни 20, 2014, 08:42:31 » |
|
Никой нищо не каза за концерта на Мейдън! За мен беше невероятно преживяване! Страхотен концерт! Хубави хора! Студени питиета! Хладен дим и запознанство с Оззи! Разпознаме по лулата ! Ако имам възможността да мина през Бургас тази година, непременно ще звънна!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|