|
Cefy
|
|
« Отговор #1 -: Септември 25, 2012, 08:52:57 » |
|
Поредната за днес супер инициатива/тема!!! Благодаря, Десо! С две ръце - като упорит фен на Металика.....от самото начало (1983 г.)та до днес!!! Помня как за първи път чух Iron Maiden на един пионерски поход....в Шумен!От едни комсомолци от горните класове!!!Оттогава минах през всякакви рокаджийски етапи - от Бон Джоуви до Сепултура!!!Дори се правих и на музикант (бас китарист)...с бандата сме били по участия даже и в зала Универсиада...на пънк фестивал... ееееееееххххх младиниииии Rock'n'Roll FOREVER
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #2 -: Септември 25, 2012, 09:19:49 » |
|
Да,това е темата която липсваше.За мен винаги са вървели ръка за ръка добрата музика,тютюна и релаксиращата глътка алкохол.Десо облошката е върховна,но искам да си призная,че за пръв път слушам тази група.Обещавам да се по образовам.А аз от 27 години съм зациклил на Pink Floyd и не мога да се отърся.А ма май и не искам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #3 -: Септември 25, 2012, 09:33:26 » |
|
Да,това е темата която липсваше.За мен винаги са вървели ръка за ръка добрата музика,тютюна и релаксиращата глътка алкохол.Десо облошката е върховна,но искам да си призная,че за пръв път слушам тази група.Обещавам да се по образовам.А аз от 27 години съм зациклил на Pink Floyd и не мога да се отърся.А ма май и не искам.
Еми...Ummagumma....от онова Йенидже...по глътка Talisker.....звучи добре, а?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kliment
|
|
« Отговор #4 -: Септември 25, 2012, 11:58:22 » |
|
yes
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #5 -: Септември 26, 2012, 06:24:52 » |
|
А фъстъците къде са?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #6 -: Септември 26, 2012, 07:29:04 » |
|
|
|
« Последна редакция: Септември 26, 2012, 07:42:29 от ozzy »
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #7 -: Септември 26, 2012, 06:59:45 » |
|
Zabriskie Point и Wish You Were Here-слушахме го на тъмно,като въртяхме литровка напалмова(виетнамската лимонена-помните ли я?) водка...Психоиделичен рок-действа като медитация.Велика група.Благодарско ,Калине,припомних си велики времена,места и хора,с които съм бил.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #8 -: Септември 26, 2012, 07:07:23 » |
|
Да не кажете,че е меко-оттам се започна едно втвърдяване,че чак до тук !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #9 -: Септември 26, 2012, 07:22:34 » |
|
Да не кажете,че е меко-оттам се започна едно втвърдяване,че чак до тук ! Меко е, меко е, Ози! Едно време тези дето бяха фенове на Пинк Флойд ги третирахме като хипари...аз като фен на тежката твърда артилерия, бях принуден да бъда...."таен" хипар, заради гениалността на музиката им...сега съм балансиран...въпреки, че с кеф преди няколко дни си купих и даже изслушах последния албум на Slayer-типичен предстваител на траш метъл направлението....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #10 -: Септември 26, 2012, 08:14:33 » |
|
:)Е,меко е,верно.Тогава имах приятели хипари(та до сега)-обичам да слушам понякога групите им.За това казвам,че с течение на времето нещата се втвърдиха чак до Сепултура.Най на сърце си ми останаха Black Sabbath и Ozzy.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #12 -: Септември 29, 2012, 08:34:31 » |
|
Жестоко!Аз от два дни съм на вълна Металика-точно заради годишнината от смъртта на Бъртън.Концерт в негова чест може да се свали безплатно от сайта на радио Зи рок.А скоро попаднах на това-брилянтен кавър на Металика http://www.youtube.com/watch?v=82VfdU03NOo&feature=related .Трибют в чест на Дийп Пърпъл(преиздаване на Машинхиид,като песните са кавъри от гостгрупи).
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #13 -: Септември 29, 2012, 09:07:44 » |
|
Цефи,не забравяй,че битълсите направиха грандиозен концерт в СССР(мисля,на Червения площад).По-напред са от нас(не смятам Унгария ,Чехия и Полша,дедерейците също).Бях чел някъде,че през 1968 Бийтълс са искали да дойдат на фестивала в София,но нашите се уплашват,и отказват.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #14 -: Септември 29, 2012, 09:13:13 » |
|
Страхотно е, Ози!Албума трибют официално излиза на 4-ти септември - http://www.metallica.com/news/20120723-news.asp! Е можеше пък и е крайно време и нещо ново тяхно да изкарат, но феновете им сме свикнали да чакаме....силни са по паузите (Последния "магнетичен" албум е от 2008 г.), обаче пък като изкарат нещо става страшна лудница! Албумите им стават като лулите на Корнелиус Маенц - чакаш да излезне и като излезне вече е продаден! Само дето майстора бълва произведения като луд!А тез пичове се ослушват!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|