Вехтия
|
|
« Отговор #210 -: Септември 22, 2014, 08:44:12 » |
|
Още...
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #211 -: Септември 22, 2014, 09:10:53 » |
|
Баш старобългарски е! Айде, може и на старо"гръцки", щото съвременните "елини" хич не го и вдяват... Чудно що ли? Нещо (по моя вина) се отплесваме от темата. А какво ще кажете, всяка "фракция" да излезе с определена идея? Пловдивчани ги чакаме да се нарисуват, Десо и сие си траят нещо, Ози (и аз) сме ясни - черепи да има... Софиянците да си вземеме скицниците на срещата, все ще измислиме групово неква дивотия... Да се сведът вариантите до 3-4 и да се гласува. Щото сега от пет човека, имаме триесе и неколко идеи... Как ще си трая бре Пине!?И аз съм за жОли роЖъра ,снабден вместо кости или саби с лули,-даже се записах с един!Аз като тръгна да правя нещо подобно,въртя-осуквам и все към светлосянчицата ме тегли,към академичното рисуване.Не е за мен това графичния дизайн;прекалено стилизиран ми идва и ме гипсира(оправдания!!!).Истината е ,че времето нещо не ми достига.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #212 -: Септември 23, 2014, 04:14:26 » |
|
Моя грешка, Десо!
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #213 -: Септември 23, 2014, 06:30:58 » |
|
А то па за чий ни е герп и енблема?
Моем си се събираме и да си пафкаме и туйто.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
gri6o
|
|
« Отговор #214 -: Септември 23, 2014, 10:35:27 » |
|
за любителите на Jolly Roger-a
|
|
|
Активен
|
gri6o Be nobody а be yourself
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #215 -: Септември 23, 2014, 12:08:04 » |
|
Какво ще кажете герба да е стилизирана версия на бай Ганьо как пуши лула?
Мен ме кефи по принцип.
Шнур за чуждопоклонническото мекере Алеко Константинов. ДГД.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #216 -: Септември 23, 2014, 08:00:36 » |
|
за любителите на Jolly Roger-a
Брао,Гришо!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #217 -: Септември 23, 2014, 08:20:35 » |
|
И Гришо е спечелен към каузата! В интерес на истината, черепът с кокалите в християнството символизира, най-общо казано, възкресението и превъзмогването на страха от смъртта...
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #218 -: Септември 24, 2014, 05:28:50 » |
|
Така е-много често ,да не кажа винаги, се изобразява под кръста,на който е разпнат Христос ,което пък изобразява смъртта на Смърта чрез смърта и възкресението на Божия Син.Светците(някои от тях) също са носели череп,който да им напомня да не се възгордяват и да не забравят,че един ден всяка плът ще заприлича на това в ръцете им.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #219 -: Септември 24, 2014, 12:08:15 » |
|
И на мен това ми мина през ум - всички ще си идем един ден! Затова не пестете от ефтини тютюни!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gri6o
|
|
« Отговор #220 -: Септември 24, 2014, 12:17:38 » |
|
И на мен това ми мина през ум - всички ще си идем един ден! Затова не пестете от ефтини тютюни!
това прозвуча като наслада сега а не в отвъдното поне за мен
|
|
|
Активен
|
gri6o Be nobody а be yourself
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #221 -: Септември 24, 2014, 02:47:02 » |
|
Bash!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #222 -: Септември 25, 2014, 06:19:33 » |
|
ЕЕЕЕ на Вехтото варианта е страшен . Много ми харесва , направо да го гласуваме , ама и със надпис на латински отдолу . Това черепи ала бала може на вътрешнофорумни неща да си го сложим за пред хората не е представително и не прави готино впечатление , не сме клон на Хелс Ейнджълс я .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
тедо
Full Member
Публикации: 244
|
|
« Отговор #223 -: Септември 25, 2014, 08:19:09 » |
|
A за по-загадъчно може да се разположи черепчето м/у раменете на разтворен пергел (не дамски бедра) на фона на две кръстосани димящи лули , и около него надпис на иврит: קונספירציה צינור (луларска завера) . *** Сега сериозно , варианта на Ветхия е добър и надпис ,,Български клуб на лулата ,, около него .
|
|
« Последна редакция: Септември 25, 2014, 08:35:12 от тедо »
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #224 -: Септември 25, 2014, 03:05:56 » |
|
Сега сериозно , варианта на Ветхия е добър и надпис ,,Български клуб на лулата ,, около него .
Напълно споделям!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|