pinhead
|
|
« Отговор #15 -: Април 24, 2014, 01:14:49 » |
|
Поздравления за лулата, с кеф да си я оцветяваш! Вече е рядкост някой да си купи изчистена и семпла лула от пяна - що не и пуснеш две-три снимки в отделна тема?
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #16 -: Април 24, 2014, 04:01:49 » |
|
C&D е Sunday Picnic а лулата ще си я пуша редовно )), няма да има почивка за нея Отворих Margate и останах невероятно очарован ,много много приятна Английска смес , май от всички Английски дето съм пушил този наистина е BEST English tobacco както са го написали
|
|
« Последна редакция: Април 24, 2014, 04:04:15 от socrat_bg »
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #17 -: Април 24, 2014, 06:48:38 » |
|
C&D е Sunday Picnic а лулата ще си я пуша редовно )), няма да има почивка за нея Отворих Margate и останах невероятно очарован ,много много приятна Английска смес , май от всички Английски дето съм пушил този наистина е BEST English tobacco както са го написали Изчакай да опиташ пензанс, (ако успееш да се добереш евентуално) и тогава ще видиш птички как пеят и камбанки и звездички и фоерверки. Маргейта е супер, но пензанса е уникален, уан ъф а кайнд, нещо неповторимо.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #18 -: Април 25, 2014, 05:24:29 » |
|
ДДДДДаааа бързо и аз да се похваля Днес съм хепии, пристигнаха ми двете пратки едновременно Лула мершаум турски майстор и пратка от Щатите Ще има голяма наслада Честито!Тези тютюни са гарант за няколкомесечна наслада !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #19 -: Май 10, 2014, 08:35:30 » |
|
Щатска доставка! Малка, но поръчана от сърце..... Първо един от производителите на много качествени доминикански пури- да видим как се справят с тутуна за лули:Drew Estate: Meat Pie Drew Estate: Grand Central Проба от щатския производител пак на пури: Nat Sherman: Tabac Sherman Blend Не съм пробвал досега McClelland: Craftsbury: Frog Morton Без да имам идея, но в челните места на покупки - Brigham: Klondike Gold И няколко за проба с тютюн за пури:G. L. Pease: Robusto McClelland: Dominican Glory Maduro Cornell & Diehl: Habana Daydream
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #20 -: Май 10, 2014, 08:49:27 » |
|
Абе стига сте пускали снимки на тея хубави тютюни , че по пощенливите , получаваме слюнкоотделяне - потичат ни лигите . Пък после следва и заплюване , вътрешна борба на границата с катарзиса , и накрая неизменно поръчване . :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #21 -: Май 10, 2014, 10:35:38 » |
|
Аз днеска получих една страхотна лула. Понеже бех по работа във военната академия, жената я е приела, и като дойдох ме зарадва много яко. От много време насам не се бех кефил на лула толкова.
Да е жив и здрав Десо Гечев, снимки нема а пускам щото той я е пуснал. Става дума за говеждия рог.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #22 -: Май 10, 2014, 11:33:21 » |
|
Еееееее, Чесито !!! Радвам се че е у теб ! Браво !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #23 -: Май 11, 2014, 06:44:12 » |
|
Браво,бой!Лулата е жестока-да ти е честита.Напомня ми леко за викингите...
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #24 -: Май 11, 2014, 09:57:41 » |
|
Честито!
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #25 -: Май 11, 2014, 07:30:02 » |
|
Абе стига сте пускали снимки на тея хубави тютюни , че по пощенливите , получаваме слюнкоотделяне - потичат ни лигите . Пък после следва и заплюване , вътрешна борба на границата с катарзиса , и накрая неизменно поръчване . : Е чакай да ги пробвам....няма гаранция дали избора е сполучлив!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Стоимиров
|
|
« Отговор #26 -: Май 11, 2014, 07:47:46 » |
|
Абе стига сте пускали снимки на тея хубави тютюни , че по пощенливите , получаваме слюнкоотделяне - потичат ни лигите . Пък после следва и заплюване , вътрешна борба на границата с катарзиса , и накрая неизменно поръчване . : Е чакай да ги пробвам....няма гаранция дали избора е сполучлив! Дали е сполучлив избора не зная,обаче ме обзема една тиха благородна завист,много рядко успявам да се облажа с нещо извънбългарско Честито
|
|
|
Активен
|
|
|
|
blubar
Jr. Member
Публикации: 67
|
|
« Отговор #27 -: Май 27, 2014, 09:39:44 » |
|
Нейсе, да се похваля и аз. Първата ми тютюнева поръчка дойде, тръпката е неописуема - за дръпката да не говорим, едвам издържах да снимам, че тогава да запаля.
|
|
|
Активен
|
Една лавина се натрупва снежинка по снежинка, усмивка по усмивка, обида по обида, жест по жест.
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #28 -: Май 27, 2014, 09:54:47 » |
|
Нейсе, да се похваля и аз. Първата ми тютюнева поръчка дойде, тръпката е неописуема - за дръпката да не говорим, едвам издържах да снимам, че тогава да запаля.
Добре дошъл в клуба на тръпнещите, май ще е дъждовен днешния ден
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Caesar
Jr. Member
|