blubar
Jr. Member
Публикации: 67
|
|
« -: Април 24, 2014, 12:36:49 » |
|
Някой да си е пазарувал от тез момци - http://www.tobaccoonline.co.uk/Цените са доста прилични, избора също е впечатляващ. Само няма инфо къде всъщност са, как стават доставките и тн. Изглежда да имат депо в Испания, но то е с отделен сайт и доста по-оскъден избор.
Накратко, файда йок, по-добре 4noggins и smokingpipes. Цитирам отговора на www.tobaccoonline.co.uk: Shipments from USA- discrete – no extra taxes upon delivery are due to be paid. Shipping US post. Shipping fee standard- 21.60 after 10% discounts- we will provide yu with the total due before you pay ( after you place the order). The shipping fee might be less if you mix free shipping items with other.
|
|
« Последна редакция: Април 27, 2014, 09:08:38 от blubar »
|
Активен
|
Една лавина се натрупва снежинка по снежинка, усмивка по усмивка, обида по обида, жест по жест.
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #1 -: Април 24, 2014, 01:00:45 » |
|
Ами аз сравних цените, и са почти двойно от тия в смокингпайпс.
83.8 лева излиза един 8 унц. тутун на GL Pease, същия в смокингпайпс е 45.2 лева. Като и на двете места имаш доставка.
Не знам дали си струва човек да пазарува от там.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
blubar
Jr. Member
|
|
« Отговор #2 -: Април 25, 2014, 09:24:02 » |
|
83.8 лева излиза един 8 унц. тутун на GL Pease, същия в смокингпайпс е 45.2 лева. Като и на двете места имаш доставка.
Хич не споря за това - отвъд океана цените са неприлично прилични. Аз сравнявам с Ойропейските сайтове, че колкото и да са по-скъпи тутуните на стария континент, близките срещи със служители на агенция митници са безценни.
|
|
|
Активен
|
Една лавина се натрупва снежинка по снежинка, усмивка по усмивка, обида по обида, жест по жест.
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #3 -: Април 25, 2014, 09:55:57 » |
|
Kolegi,tozi sait ima dva filiala-ispanski i v USA.Az sym porychval ot Ispania-tam ima minimalni broiki ot vid tutun.Paketirani sa po 3 ili 5 broiki.Ot shtatite/tam se predlagat amerikanskite marki/-shte ima problem s mitnicata.Dosta gi vyrtiah,dokato si priznaiat,che shipinga e ot tam.za nalichnostite v ispanskia filial shte pysna link po-kysno.
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #4 -: Април 25, 2014, 09:56:31 » |
|
Хич не споря за това - отвъд океана цените са неприлично прилични. Аз сравнявам с Ойропейските сайтове, че колкото и да са по-скъпи тутуните на стария континент, близките срещи със служители на агенция митници са безценни. Е па язе съм сравнявал колко ми е излизало, дънхилите най-скъпо са ми излизали с доставка и рушвети на митница 17 лева. В тоя сайт без доставка излизат 21 лева. На митницата у СФ работат хубави какички и чичковци които срещу 20 лева ти бият печат и си ходиш по-живо по-здраво. Не знам защо всички толкова се вълнуват от тая митница. И там хора работят, и те семейства хранят. 20 кинта са си 20 кинта, хем той доволен, хем ти доволен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #5 -: Април 25, 2014, 10:02:28 » |
|
V Sofia moje,no v Burgas dvete dami v mitnicata sa kato dobermani.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #6 -: Април 25, 2014, 10:12:14 » |
|
Ми щото примерно, на мене ми е по-приятно да си получа пратката от куриер на ДХЛ, а не да ходя до вмирисаната им пощенска станция на Централна Гара и да си губя времето с глупости... Предполагам, това трябва да е адреса на испанския филиал: http://spain.tobaccoonline.co.uk/
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
|
blubar
Jr. Member
|
|
« Отговор #8 -: Април 25, 2014, 10:19:09 » |
|
Мда, видях го испанския склад но там предлагането е много свито - йок Григор, йок Жабок. Драснах им един мейл, да видим какво ще обяснят за доставките. @balkan boy - това с рушветите е криво решение на още по-крив проблем. То един път е предостатъчно да се нахендриш на родолюбива лелка дето е решила, че а е пуснала твоята пратка без да оформи нужните документи и такси, а е помогнала на американците да ни превземат. А и губенето на време в ходене до прекрасния им офис си е губене както на пари, така и на настроение.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #9 -: Април 25, 2014, 10:27:24 » |
|
Предполагам, това трябва да е адреса на испанския филиал: http://spain.tobaccoonline.co.uk/[/quote] Da,tova e adresa,no cenite veche ne sa taka atraktivni,kakto predi 3-4 godini.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #10 -: Април 25, 2014, 10:41:23 » |
|
Внимавайте с подаръците от САЩ, че на мен така искаха да ми обмитят и дедесират един колет от брат ми, отбелязан като подарък. Просто беше сравнително тежък и те решили, да земат па да си поискат таксите... Викат ми (по телефона) - Донесете фактурата за стоката. Аз отговарям - Ква фактура бе, това е подарък от моя брат - вижте какво пише на товарителницата. Те - Нищо, вие елате и ще се разбереме на място... 20 лв по-късно колета беше в моите ръце.
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #11 -: Април 25, 2014, 11:08:33 » |
|
@balkan boy - това с рушветите е криво решение на още по-крив проблем. То един път е предостатъчно да се нахендриш на родолюбива лелка дето е решила, че а е пуснала твоята пратка без да оформи нужните документи и такси, а е помогнала на американците да ни превземат. А и губенето на време в ходене до прекрасния им офис си е губене както на пари, така и на настроение.
Това с родолюбивата лелка е нереален сценарий. Такива нема, познавам ги всичките които работат там, и понеже съм много чест гост, и те ме познават много добре. Нафтата от Хаджи Димитър до офиса им не е повече от 2 лева, целата процедура трае половин час. Една и съща пратка от ойропейските страни и от отвъд океана разликата е 120 лева. Е па за 120 лева че идем до митницата, ще си изхарчим половин час от живота, ще си поговорим с моите хора там, ще изпия едно кафе, ще си зема хубавите (и евтини тутунчета) и ще съм минимум 100 лева напреде. Че ДХЛ ще ми го донесе у офиса пакета, голем праз 100 кинта за тая услуга са много. И плюс, на моите тутуни не пише Раухен кан Тодлих Зайн или Фумар пуеде матар с големи черни букви като на цигарите. Ама секи си прави сметката за себе си де, кой квото го кефи, кеф ти Виена, кеф ти Каиро
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #12 -: Април 25, 2014, 11:20:18 » |
|
П.С. да не говорим че ойро-предлагането е мижаво и на сбирките като отидем, хората не били пушили МакКлеланд никога, а пушат от сто години. И все едни и същи неща, Петерсон, Раттрейс и още две-три.
Падне ли дума за Корнел и Дил, половината не са чули. Е па мое ли такова нещо бе да му се не види, това си е чист хендикап.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kliment
|
|
« Отговор #13 -: Април 25, 2014, 12:42:40 » |
|
Тук сте най-актуални - последно има ли среща днес или не?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #14 -: Април 25, 2014, 12:49:53 » |
|
Тук сте най-актуални - последно има ли среща днес или не?
Нема.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|