balkan boy
|
|
« Отговор #30 -: Юли 24, 2014, 11:14:17 » |
|
Това е чиста апофатика баце.
Иам ама ги не показвам за да е по-интерсно.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #31 -: Юли 25, 2014, 06:42:06 » |
|
Добре го каза,Пине-сигурно им е неудобно от чичко Дънхил.Той е забил колчето,та след това-равнис,мирно -по него Аз ще кача снимки,ама прегледа на по хиляда и двеста,триста кандидат регистрации направо ми яде времето... Между другото,правих инвентаризация,и се сетих за нещо,което ти бях обещал,Пине.Виж на лични.
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #32 -: Юли 25, 2014, 09:33:39 » |
|
Добре ве ! Просто се пофуках със Савинелито и Лоренцото ! И се казва Мастика ,а не Мистика ,пине !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #33 -: Юли 25, 2014, 02:26:41 » |
|
Или по-скоро имаш, ама отричаш съществуването им като цяло... А мистицизма на мастиката е отделна тема, заслужаваща научен труд. Викам, Балкан Бой, кат форумен философ да излезе със становище по темата.
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #34 -: Юли 25, 2014, 03:37:23 » |
|
Или по-скоро имаш, ама отричаш съществуването им като цяло... А мистицизма на мастиката е отделна тема, заслужаваща научен труд. Викам, Балкан Бой, кат форумен философ да излезе със становище по темата. Следвайки мистическия опит на изтока, и символизма и апофатиката на псевдо-Дионисий Ареопагит, можем да направим един обзор на темата, но то изизква известна доза контемплация, с цел обхващане на целия дискурс колкото е възможно с апофатическия подход без да се навлиза в схоластика рационализъм и словесна инфлация (демек да не се обясняваме) , тъй като ноумен-ът не се съзерцава чувствено а само умозрително. И по тая тема, докато развием диспута за Мистическите измерения на мастиката, предлагам следната композиция: https://www.youtube.com/watch?v=7K-rJDRTPDMИ никва Преслава с лубеници да не ми споменавате!
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #35 -: Юли 25, 2014, 04:26:29 » |
|
Понеже мнозинство тук сме материалистични консуматори, вперили жаден поглед в псевдо-културата на Запада, този вариант ми се струва по-удачен: http://www.youtube.com/watch?v=xjs7SpI6gC0Плюс едно "тунинговано" Пунто Оро:
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Стоимиров
|
|
« Отговор #36 -: Юли 26, 2014, 05:46:22 » |
|
Хубави работи показвате,радвам им се Поради липса на фото в момента не мога да покажа единствената рустикована лулица която притежавам но се надявам скоро и това да стане [/quote] Следвайки мистическия опит на изтока, и символизма и апофатиката на псевдо-Дионисий Ареопагит, можем да направим един обзор на темата, но то изизква известна доза контемплация, с цел обхващане на целия дискурс колкото е възможно с апофатическия подход без да се навлиза в схоластика рационализъм и словесна инфлация (демек да не се обясняваме) , тъй като ноумен-ът не се съзерцава чувствено а само умозрително. И по тая тема, докато развием диспута за Мистическите измерения на мастиката, предлагам следната композиция: https://www.youtube.com/watch?v=7K-rJDRTPDMИ никва Преслава с лубеници да не ми споменавате! [/quote] Това пък последното докато го прочета и схвана се почуствах зашеметен все едно че вече съм си употребил вечерната доза мастика
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #38 -: Юли 30, 2014, 08:52:10 » |
|
Хубав "бласт", ама пусти великодатски шовинизъм...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #39 -: Юли 31, 2014, 09:57:59 » |
|
Тва си е чист Стануел Елевънь!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #40 -: Август 01, 2014, 08:42:30 » |
|
Ники, вече ме е яд , че не я взех аз. А и с тази аранжировка.....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #41 -: Август 01, 2014, 10:47:53 » |
|
Тва си е чист Стануел Елевънь!
Иуевън е със сигурност, ама не е много чист, честно казано
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #42 -: Август 01, 2014, 01:10:33 » |
|
Гец, епа то Данске Клуб си е Стануел бе - "секънд" линия. А той Стоимиров така ги обича - патиниранки (мърлявки)...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Стоимиров
|
|
« Отговор #43 -: Август 01, 2014, 02:05:13 » |
|
Та я ме открехнете точно каква е лулата...аз гледам само какво пише на нея,дали ми харесва и най важното да пуши добре
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #44 -: Август 01, 2014, 03:28:56 » |
|
Стануел, ама има некъв дефект или песъкоструенето не им е харесало, та са я писали "Данске Клуб". А №11 е много популярен техен модел. Сега, под "дефект" разбирай, че нещо не ги е изкефил бласта датчаните, а не че лулата е дефектна.
P.S. Мене такъв "прото-бласт", в стил стар Дънхил, много ме радва. Като басет е - грозно, грозно, та чак симпатично!
|
|
« Последна редакция: Август 01, 2014, 05:10:29 от pinhead »
|
Активен
|
|
|
|
|