Вехтия
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 25, 2014, 11:04:56 » |
|
Може.
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 26, 2014, 08:01:32 » |
|
Вехтий , взимаш от тези чешките инструментчета за лула , железните , от 2.50 и лъжичката я заточваш на шлайфа или а шмиргела / може и на японски воден каманяк / Работи безотказно и престъргва много добре , не ти трябват римери , ала бала , ако не ти е равномерно износено огнището отвътре, какво ще римваш , по добре със по малко нещо , например едно руско джобно ножче , на което , му заобляш леко върха и със него престъргваш , ти сега се вглъби , все едно основен ремонт на двигател ще правиш . Или вземи една стара лъжичка за чай или кафе и я наостри по дръжката и стържи със нея . Това дето го писа за омекването с алкохол Балканбой е много верно , аз ползвам спирт за горене .
|
|
« Последна редакция: Ноември 26, 2014, 08:03:10 от rusen plovdiv »
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 27, 2014, 12:39:23 » |
|
Русене, Не се вглъбявам, просто всяка лулица, що съм я придобил, съм си я харесал по някаква си ам причина и неми се ще ей тъй - с лека ръка, да я зяносам. А иу ще ме е яд до края на света, ако разваля нещо хубаво, дето н якой го е сътворил с труд.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 27, 2014, 10:17:06 » |
|
Рапортувам: О-операцията премина успешно! Ето поглед върху нещата; Някъде по средата на процедурата - все още не съм стигнал до долния ръб на "кейк"-а. Той се вижда ясно в дъното на камерата. Това сичкото излезе отвътре! Край на връткането - следи от инструмента. Следва по- фината шкурка... Го-отово! Придоби съвсем човешки /пардон - лулешки/ вид. На следващата сбирка - ново начало за "Олденкот".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 27, 2014, 10:22:49 » |
|
Сега пълниш със сол една трета, капеш с капкомера докато не излезне до горе, допълваш още една трета със сол, пак с капкомера да се нацица яко със спирт, запълваш до горе, и капеш докато не стане целата сол на алкохол. Оставаш три четири дни, чистиш и пердашиш от любимия тутун.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 27, 2014, 10:54:44 » |
|
Тука пропускаме нещо важно! Перце у димния канал - хем няма да се запълни със сол, хем спирта ще попие в него и ще издърпа и от там катраните. P.S. Вехти, ти ако на тва му викаш много нагар... Несериозна работа. Е тва е нагар, разбираш ли:
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 28, 2014, 01:00:50 » |
|
Преди време купих един булдог Савинели с подобен изглед и го оправих за 15 минути с обикновен нож за пържоли ! И пуши като нов ! Между другото отново пуша и ще се заяждам и за тютюни !
|
|
« Последна редакция: Ноември 28, 2014, 01:03:19 от POPЕYЕ »
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 28, 2014, 01:14:50 » |
|
...Между другото отново пуша и ще се заяждам и за тютюни... Е на тази новина, само с едно "Наздраве, Попай!" мога да ти отговоря! Та, викаш, колко време издържа "на сухо"?
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 28, 2014, 01:21:55 » |
|
6 години друже! Мъка , ама нещата се оправят ! Сега съм като новобранец ! Душа като хрътка ! Пoръчах и тютюни и докато чакам, съм се лепнал за мили колеги от окръга.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gri6o
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 28, 2014, 09:03:33 » |
|
Тука пропускаме нещо важно! Перце у димния канал - хем няма да се запълни със сол, хем спирта ще попие в него и ще издърпа и от там катраните. P.S. Вехти, ти ако на тва му викаш много нагар... Несериозна работа. Е тва е нагар, разбираш ли: то това си е направо запушване мен ако питаш, нема место за тутун
|
|
|
Активен
|
gri6o Be nobody а be yourself
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 28, 2014, 11:54:31 » |
|
Тука пропускаме нещо важно! Перце у димния канал - хем няма да се запълни със сол, хем спирта ще попие в него и ще издърпа и от там катраните. P.S. Вехти, ти ако на тва му викаш много нагар... Несериозна работа. Е тва е нагар, разбираш ли: то това си е направо запушване мен ако питаш, нема место за тутун Това е Габровска лула. Така хем го раздаваш ларж, не се стискаш, хем една кутийка тутун ти трае месец Само не знам подходящия тампер за това нещо. Клечка за зъби май.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 28, 2014, 01:16:21 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 28, 2014, 04:33:56 » |
|
6 години друже! Мъка , ама нещата се оправят ! Сега съм като новобранец ! Душа като хрътка ! Пoръчах и тютюни и докато чакам, съм се лепнал за мили колеги от окръга.
Ха! Поздравления, адаш! Няма смисъл да се измъчваш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 28, 2014, 08:33:57 » |
|
Сега пълниш със сол една трета, капеш с капкомера докато не излезне до горе, допълваш още една трета със сол, пак с капкомера да се нацица яко със спирт, запълваш до горе, и капеш докато не стане целата сол на алкохол. Оставаш три четири дни, чистиш и пердашиш от любимия тутун.
Никита, През толкоз СПА-процедури съм я прекарал вече, че отвътре дъха само и единствено на озон! А от димния канал, памучното перце на "Стануел" излиза чисто, като крило на ангел. Борка, аз не казвам че е имало кой-знае колко нагар - просто беше неравномерен, с язви и къдрав ръб в долния край. А в средата на огнището, кейка имаше мрежа от дълбоки пукнатини откъм южната страна. Опасявах се, да не стане бела, га мине жегата през них!
|
|
« Последна редакция: Ноември 28, 2014, 08:36:41 от Вехтия »
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #29 -: Ноември 28, 2014, 08:58:16 » |
|
Пукнатините са съвсем друга бира - начи е почнало да ти прогаря дървото. Можеш да мацнеш един-два пъти с мед преди пушене, или с малко пепел (от цигари става, ама от лула - не) да направиш паста и да "измажеш" проблемния участък. Не е драма, ако пушиш внимателно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|