|
kalin andreev
|
|
« Отговор #1 -: Декември 26, 2014, 05:42:36 » |
|
Ако продължа с виното, до полунощ може да си направя и профил във фейсбук и утре да умра от срам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Валентин Атанасов
|
|
« Отговор #2 -: Декември 26, 2014, 05:44:12 » |
|
Благородно завиждам. Чудна колекция
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #3 -: Декември 26, 2014, 05:51:28 » |
|
Нищо за завиждане няма Вальо.Повече от 10 си е жива лакомия, ама какво да правиш, краста...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #4 -: Декември 26, 2014, 05:55:51 » |
|
Нищо за завиждане няма Вальо.Повече от 10 си е жива лакомия, ама какво да правиш, краста...
Потвърждавам че за спокойно пушене са достатъчни не повече от 10 лули. Колекционерщината е некакво некрофилско явление. Аз съм ги докарал некъде до 70 бройки, и като ги гледам все ме подсеща на смърт. Вещоманията си е чиста форма некрофилия от секъде.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #5 -: Декември 26, 2014, 05:59:29 » |
|
А бе то, че във всеки от нас има нещо сбъркано си е факт.Можи би пък заради това ни е хубаво при Лео.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #6 -: Декември 26, 2014, 06:04:15 » |
|
А Лео работи ли тази вечер?
|
|
« Последна редакция: Декември 26, 2014, 07:19:36 от kalin andreev »
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #7 -: Декември 26, 2014, 07:20:52 » |
|
Когато господ ходеше по земята.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #8 -: Декември 26, 2014, 10:10:20 » |
|
Лелиииии това Дънхил флейк и на Солани от онези благини 633 ли беше , невероятна флейка , едно от най хубавите неща , които съм опитвал , а въжетата , има ли от тях още , така като за проба ха ха ха Невероятни лули , евала ,красавици ,виждам , че и ти харесваш 1/4 и 1/2 бентовете . Браво бате Калине ,това което виждаме е на ниво , браво . А между другото всички са луднали по тея кобове , Искам и аз от тях , ако поръчвате да се сетите за мене за няколко примерно , най простата и обикновенна форма . Той бате Калин ми беше пратил една , обаче срам , не срам ще си кажа запалих я със Скуадрон лидер в един вятър и аджамийската я прегорих , още първият път . От мерак , ама вече знам . Парен каша духа . Снимките са ти станали много хубави , наистина .
|
|
« Последна редакция: Декември 26, 2014, 10:20:35 от rusen plovdiv »
|
Активен
|
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #9 -: Декември 26, 2014, 10:30:59 » |
|
Руско, за съжаление нищо вече няма за опитване, но поне ще се разтърся за някой царевичак и ще ти го пратя да те зарадвам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #10 -: Декември 26, 2014, 10:39:24 » |
|
Потвърждавам че за спокойно пушене са достатъчни не повече от 10 лули. Колекционерщината е некакво некрофилско явление. Аз съм ги докарал некъде до 70 бройки, и като ги гледам все ме подсеща на смърт. Вещоманията си е чиста форма некрофилия от секъде. Вие двамцата да земете, па да си траете, щото тва ако го прочете жената лошо ми се пише... Немат си друга работа и само дивотии приказват...
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #11 -: Декември 27, 2014, 12:17:30 » |
|
Eееее, най-после! Доживяхме ! Научи се да качваш снимки . От виното е да знаеш . Ама вземи ,че ги снимай от по-близичко и то една по една.Така густото е по-голямо . Браво за колекцията ! Балкан бой е прав за бройката . И аз ги насъбрах , но пуша с няколко само . Та кой ти е профилът във фейсбук?
|
|
« Последна редакция: Декември 27, 2014, 12:55:21 от POPЕYЕ »
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #12 -: Декември 27, 2014, 12:50:12 » |
|
... И аз ги насъбрах , но пуша с няколко само .
Именно. Почваш да ги гледаш, и сега да я разпушвам ли, па ще й отпадне карнаубата, па не знам си какво, па мущука е ебонитов, ще го направим на гъз, и си стои се така убавата лула като експонат на некрофилските въжделения на человека да притежава. Е, по-добре да се амортизира отколкото да стои, защото вещите са да ни служат, не ние да им служим на тех. Ама колкото повече лули имаш, толкова по ти се иска да имаш а не ги пушиш.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #13 -: Декември 27, 2014, 01:03:06 » |
|
Пуша ги наред , ама не всички ме кефят. То е като секс със селска красавица . Хубава ,ама като ти проговори и до там. А има грознички с които направо ти спира часовника . Простете за сравненията , ама в момента фъфля и като мисля.Празници.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|