socrat_bg
|
|
« Отговор #195 -: Януари 18, 2015, 04:23:14 » |
|
Русене снимай какво си постигнал и какво си ми измайсторил . Вярвам че от твоите ръце ще излезе истинска красота
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #196 -: Януари 18, 2015, 06:53:00 » |
|
За кое бе брат , да не пропускам нещо и аз . Какво да снимам , то аз и не мога да снимам де .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #197 -: Януари 18, 2015, 08:01:23 » |
|
) e двата бръснача ,как си ги полирал и наточил
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #198 -: Февруари 10, 2015, 06:33:42 » |
|
Момчета значи търси се митичният обект , или така наречената белгия на Дядо , татко , бай / съседа / примерно или неизвестно малко финно камъче за точене на бръсначи / Каква непотребна вещ , нали / . Въпроният обект представлява финн еднослоен или двуслоен камък за бръсначи . Може да е камък , дето не го знаете за какво е , останал от време оно . Наградата е я тютюнец я ебонит , я нещо дост по полезно , за всеки имащ инфо за местоположението на въпросният субект . Wanted razor hone Reward
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #199 -: Февруари 11, 2015, 09:17:36 » |
|
Значи специални багодарности но Ozzy - батко Спас от прекрасния Бургас , понеже е голям пич и много сериозен мъж. Така ме зарадва със нещо дето го диря вече 1 година близо , той го намери за 1 ден . Спаси ще видя аз как ще те зарадвам тия дни ха ха ха . Жив и здрав .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Emil
Jr. Member
Публикации: 86
|
|
« Отговор #200 -: Февруари 15, 2015, 10:43:47 » |
|
Момчета, изчетох цялата тема. Аз съм фен на класическото бръснене. Не помня кога последно съм ползвал еднодневки. В момента съм с Gillette Adjustablе и Edwin Jagger DE89L, бръснарски сапуни Tabac и Cella, ножчета Astra и Personna. Поръчвам основно от тук - http://connaughtshaving.com - голям избор, шипинга е около 3 паунда и пристига в пощата след 4-5 дни. http://bestshave.net - комшийте предлагат купички за разпенване и др., но вероятно трябва да се внимава с митницата. Не хвърляйте пари за дървени купи за сапуни – след 1 месец влага и пипане с мокри ръце стават на нищо. Моята е Kent показана от Caesar, от бук е и след месец се изкриви капака…..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #201 -: Февруари 15, 2015, 11:13:58 » |
|
Купички има много в България , керамични , метални . Аз по принцип съм доволен от Арко сапуна , имам и Омега . Скоро си взех и Табак и Палмолив , Табак го опитах еми много е хубав , много ми хареса . Палмолив бил и той много хубав , днес мисля да го пробвам . Иначе има 2човека в България , които внасят хубави ножчета и сапуни , във Продавалник продават главно . Ти колега Селла сапуна на кутийка ли ползваш , или от голямата разфасовка килограм . Много го хвалят Селата , ама да видим . Сегаса внесли и един ипански Ла Тойя , но от него не си взех . Аз съм фен на свинските четки , главно турски , с голям възел . Ти със каква четка си и как е тоя сапун Селла прави ли хубава пяна , кажи нещо за него .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Emil
Jr. Member
Публикации: 86
|
|
« Отговор #202 -: Февруари 15, 2015, 12:53:08 » |
|
Русене, сапуните, които си изброил са чудесни. Арко стик има в Кауфланд по 75 ст. бр., но не ми харесва аромата му . Cella в момента е от кутийка, но съм пробвал и от калъп. Еднотипни са, много добри сапуни с аромат на кокос и бадем. По трудно се разпенват в „твърда“ вода, иначе правят хубава пяна. Въобще италианските и немските сапуни са перфектни! Нямам много опит с английските, само Mitchell’s Wool Fat / Kent- отличен сапун. Четката е Балеа от ДМ косъм от язовец, идеална ми е за „физиономията“ . На Омега четките са добри.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #203 -: Февруари 15, 2015, 05:08:07 » |
|
Brothers in Beard , Дайте фото на споменатите калъпи, че нещо не мога да си ги представя! Аз пък, на свой ред, давам мостри;
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #204 -: Февруари 15, 2015, 06:22:16 » |
|
И кво, аз съм метро секшуал ли? Бахмааму!
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
kalin andreev
|
|
« Отговор #205 -: Февруари 15, 2015, 06:27:56 » |
|
Навремето, запечатало се е в съзнанието ми, на дядо като му намалееше сапуна и го забиваше на пирон
|
|
« Последна редакция: Февруари 15, 2015, 08:07:58 от kalin andreev »
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #206 -: Февруари 15, 2015, 06:59:06 » |
|
|
|
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #208 -: Февруари 16, 2015, 12:16:08 » |
|
И кво, аз съм метро секшуал ли? Бахмааму! Ако устискаш още 2-3 сантима, се преквалифицираш на "лъмбърсекшуал". Пак е нещо...
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #209 -: Февруари 17, 2015, 07:48:21 » |
|
Вчера пробвах Палмолива - много е хубав ,обаче Табак е по хубав и съвсем малко по скъп. Иначе Аркото го настъргваш на рендето много ситно и му слагаш малко гореща вода да омекне като крем и след това можеш да му сложиш всякаква есенция . От на Рефан капките или етерично масло - аз му слагам етерични от лавандула и лимон , просто ги харесвам. Освен това и двете имат силно антисептично дийствие.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|