gbpipes
|
|
« Отговор #60 -: Ноември 05, 2013, 10:09:52 » |
|
Явно покрай ангажиментите съм изтървал яка дискусия.Има ли вриянт покер с филтър За тебе имам нещо друго предвид, но клубната лула остана предложеният pot.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #61 -: Ноември 05, 2013, 10:11:50 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #62 -: Ноември 10, 2013, 04:59:43 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel Panev
|
|
« Отговор #63 -: Ноември 20, 2013, 09:42:56 » |
|
Малцово се намира под път и над път, това е най-малкия проблем. Обаче Жоро заинтригува с тоя линк, аз за първи път виждам в БГ да има некъде трапист бира.
Трапист бирата спрямо другите бири е като Хенеси, Курвоазие или Реми Мартен спрямо коняк "слънчев бряг" или "метакса".
Може да се мисли и в тая посока.
Е как бе? Трапистка бира има вече в доста магазини... Е, верно че няма Westmalle и Westvleteren, ама Chimay Blue Cap има в Пикадилитата със сигурност (както и Duvel), а в "Алкохол Център" (егати якото име) има почти целия асортимент на холандците (La Trappe) и Orval.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #64 -: Ноември 20, 2013, 11:58:14 » |
|
Малцово се намира под път и над път, това е най-малкия проблем. Обаче Жоро заинтригува с тоя линк, аз за първи път виждам в БГ да има некъде трапист бира.
Трапист бирата спрямо другите бири е като Хенеси, Курвоазие или Реми Мартен спрямо коняк "слънчев бряг" или "метакса".
Може да се мисли и в тая посока.
Е как бе? Трапистка бира има вече в доста магазини... Е, верно че няма Westmalle и Westvleteren, ама Chimay Blue Cap има в Пикадилитата със сигурност (както и Duvel), а в "Алкохол Център" (егати якото име) има почти целия асортимент на холандците (La Trappe) и Orval. Явно много съм назад с информацията. През 2011 се скапах да търся и не намерих.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #66 -: Декември 02, 2013, 04:33:43 » |
|
Според мене така е перфектно. Червеникаво такова.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #67 -: Декември 02, 2013, 05:01:03 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #68 -: Декември 03, 2013, 11:20:53 » |
|
Примлясквам вече......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
pinhead
|
|
« Отговор #70 -: Декември 08, 2013, 06:13:34 » |
|
Готини са - честито на получателите, завиждам им!
|
|
|
Активен
|
Life is a waste of time, and time is a waste of life. Get wasted all the time, and you'll have the time of your life! ― Billy Connolly
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #71 -: Декември 08, 2013, 06:32:24 » |
|
Ха да ни е честита Първата! Браво на Местрото! Потърквам ръце.....и мисля с кой тържествен тутун да я сефтосам!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #72 -: Декември 08, 2013, 08:37:22 » |
|
Е те това е мистика. Това ще се сефтосва тържествено. А да ни е честито на бъдещите оунъри.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #73 -: Декември 08, 2013, 08:46:37 » |
|
:)Адмирации за Жоро!Най-сетне да си имаме нещо като клубна лула.Надявам се да дойде времето,когато ще се изработват клубни лули!А за среща-помислете какво ще се прави,за да имам време за реакция.Иначе,напук на огромното ми желание,ще трябва да се задоволя с пратка по пощата,и да чакам новата година за нова среща.
Ей,умирам си от кеф,че се раздвижват нещата.Дори и с такива темпове!
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
Daniel Panev
|
|