balkan boy
|
|
« Отговор #75 -: Декември 08, 2013, 10:39:48 » |
|
Е сега ме хвърли в тъч... Това с какво се разпушва най-добре Надявам се че нема такива които да прояват такова неуважение към клубната лула да я разпушват с чери или ванилия и прочее боклуци. Клубната лула се разпушва само с качествени ингилизи вирджинии и вапери.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
Daniel Panev
|
|
« Отговор #76 -: Декември 08, 2013, 10:57:58 » |
|
Абе трябва да я видя на живо, да я повъртя в ръка и тогава. Аз лично правя някаква визуално-ароматична връзка... Примерно в покера, дето ми го прави Жоро, винаги съм пушил само и единствено английски смески - някак нищо друго не ми идва на акъла като я погледна тая лула. Имам и два булдога - с тях е абсолютно същото - латакия и това е. За тая, така по снимките, се колебая между C&D Epiphany и C&D Pirate Kake Май-май ще е Epiphany-то...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #77 -: Декември 08, 2013, 11:08:16 » |
|
Много са красиви! Браво ! Една-две лули ,просто ми взеха акъла с шарката . Не съм виждал подобна шарка . Обаче имам един въпрос! Доколкото помня се спряхте на пот и покера отпадна / аз бях твърдо за покер /. На снимките виждам и покер , та въпросът ми е - тази лула също ли е от тази серия или случайно е там ? Ако е от серията / клубна 2013 / , то аз явно съм пропуснал момента в дискусията , в който се допуска и друг шейп .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #78 -: Декември 08, 2013, 11:34:51 » |
|
Много са красиви! Браво ! Една-две лули ,просто ми взеха акъла с шарката . Не съм виждал подобна шарка . Обаче имам един въпрос! Доколкото помня се спряхте на пот и покера отпадна / аз бях твърдо за покер /. На снимките виждам и покер , та въпросът ми е - тази лула също ли е от тази серия или случайно е там ? Ако е от серията / клубна 2013 / , то аз явно съм пропуснал момента в дискусията , в който се допуска и друг шейп .
Нищо не си пропуснал, има покер, даже има два, ама единия е извън кадър. Не са в серията, трябваше да запълвам времето, така да се каже и екох да те изкуша Ще постна свестни снимки утре на покера и още на една готова лула. Клубната ще завърша окончателно във вторник вечерта, има разни дреболии за доизкусуряване
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #79 -: Декември 08, 2013, 11:48:38 » |
|
Ще ме изкушиш , ако на покера има надпис PIPEZONE 13 Признавам , че облото дъно на пота разкрива по- добре шарката на дървото , отколкото плоското на покера . Комплименти !
|
|
« Последна редакция: Декември 08, 2013, 11:57:29 от POPЕYЕ »
|
Активен
|
|
|
|
лулист
|
|
« Отговор #80 -: Декември 09, 2013, 09:45:11 » |
|
Наистина са много хубави. С нетърпение очаквам да се разберем нещо за получаването.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #81 -: Декември 09, 2013, 01:51:27 » |
|
Жоро , лулите изглеждат невероятно Имаш емайл )) С някой Дънхил ще я сефтосам или на ОРЛИК Golden Sliced
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #82 -: Декември 09, 2013, 03:43:09 » |
|
Давайте идеи за място, например към края на седмицата! Имам кутия My mixture 965 , отлежала поне 3 години при мен, която смятам "щедро" да поднеса на масата (заедно с лулите де)!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #83 -: Декември 09, 2013, 04:48:42 » |
|
......Имам кутия My mixture 965 , отлежала поне 3 години при мен, която смятам "щедро" да поднеса на масата.......
Това вече е приказка. Нави ме с една дума
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
gogo59bg
Newbie
Публикации: 6
|
|
« Отговор #84 -: Декември 09, 2013, 06:49:36 » |
|
Прекрасни са Жоро! Ще сефтосам със Synjeco,Gawith Hoggarth,Louisiana Flake. Писах ти и на ел. поща.
|
|
« Последна редакция: Декември 09, 2013, 07:01:29 от gogo59bg »
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #85 -: Декември 11, 2013, 07:46:27 » |
|
Изпреварих Ви всички! Лулите са страхотни и браво на Маестрото! Видях ги преди 1 час на живо!!! Ето я и моята: Изключително ми е тържествено и хепи, че успяхме ЗАЕДНО да имаме и Първата! Поздравления на всички съфорумчани!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
socrat_bg
|
|
« Отговор #86 -: Декември 11, 2013, 08:37:38 » |
|
Аххх Cefy )))) хем само това мислех че утре в 09:00 съм първи в Еконт. Браво много е хубава Жалко че не мога да дойда до София Жоро ,пак поздравления и адмирации
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel Panev
|
|
« Отговор #87 -: Декември 11, 2013, 09:36:45 » |
|
Изпреварих Ви всички! Лулите са страхотни и браво на Маестрото! Видях ги преди 1 час на живо!!! Абе пръв се похвали. Кой си я е взел първи Жоро да каже
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #88 -: Декември 11, 2013, 09:56:09 » |
|
Изпреварих Ви всички! Лулите са страхотни и браво на Маестрото! Видях ги преди 1 час на живо!!! Абе пръв се похвали. Кой си я е взел първи Жоро да каже Хм. Цефи беше първи! Пристигна още следобед, сори, такива са фактите! Очаквам предложение за място на срещата. Много ще е готино да си направим регулярна среща. Изключително съм доволен, че лулите се харесват! Благодаря на всички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ozzy
|
|
« Отговор #89 -: Декември 11, 2013, 10:52:39 » |
|
;DДа не стане инфекция,и за мене да не остане от тия хубавелки?!
|
|
|
Активен
|
Самоубийствено живота си живеем...А.Германов
|
|
|
|