balkan boy
|
|
« Отговор #45 -: Юли 27, 2015, 08:09:30 » |
|
Много серЬозен "летен" избор на тутуни. На Солани вирджиния флейка с перик е фаворит тука според мене.
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #46 -: Юли 27, 2015, 02:54:08 » |
|
ЕЕЕ някой писа у форума от месец насам ура Така е Соланитата са класа , ама и Дънхил флейката не е за изхвърляне
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #47 -: Юли 27, 2015, 10:55:53 » |
|
Още малко красота, за да е щастието по-пълно.
|
|
|
Активен
|
"I believe that pipe smoking contributes to a somewhat calm and objective judgement in all human affairs" Albert Einstein
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #48 -: Юли 27, 2015, 11:23:41 » |
|
Много серЬозен "летен" избор на тутуни. На Солани вирджиния флейка с перик е фаворит тука според мене.
Колега, честно казано аз нямам изявен фаворит. Има доста широка гама тютюни, които ми харесват, но не мога да кажа че някой е номер едно. Даже само два тютюна ако сравнявам, то веднъж единия ми хареса повече, друг път другия. Случвало ми се е 40-50 минути да се триумя, кой тютюн аджеба ми се пуши сега. Това е така особено през лятото, когато пуша по 6-7-8 лули на ден и съответно имам толкова тютюна отворени. През зимата се лимитирам до 3, много рядко 4 лули дневно и там са инглиш и балкан блендове. Най якия преди лягане, другите както дойде.
|
|
|
Активен
|
"I believe that pipe smoking contributes to a somewhat calm and objective judgement in all human affairs" Albert Einstein
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #49 -: Август 04, 2015, 12:17:08 » |
|
Някои сигурно ще кажат, че това си е вече лакомия и сигурно ще са прави.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #50 -: Август 04, 2015, 06:57:14 » |
|
Евалла!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kliment
|
|
« Отговор #51 -: Август 07, 2015, 12:19:44 » |
|
Браво!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #52 -: Август 17, 2015, 11:08:14 » |
|
Ей това пристигна днес от щатите и жената щеше да ме изнесе на квартира. Нямаше начин, обещах тържествено, че съм приключил шопинга за тая година.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #53 -: Август 20, 2015, 09:34:47 » |
|
Винаги трябва да се обещава.....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusen plovdiv
|
|
« Отговор #54 -: Август 21, 2015, 03:29:34 » |
|
Фен на бърлито и кентъкито май а л Туй Олд дарк фаиъред сигурно е медено ха ха ха
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #55 -: Август 21, 2015, 05:50:03 » |
|
На бърлито определено не съм фен, но кентъкито ми е с постоянно присъствие в лятното меню. Редувам го с VaPer-и, Вирджинии и понякога ориенталци.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #56 -: Октомври 02, 2015, 12:04:08 » |
|
От един час се опитвам да кача снимка в нета на тютюнчетата дето пристигнаха днес от Хамериката, но нещо не се свързвам с http://prikachi.com/. Собранието дойде най-после, а с него и други благинки. Ще кача снимка веднага щом мога, а сега отивам да дегустирам. Получи се май, ето ги.
|
|
« Последна редакция: Октомври 02, 2015, 02:30:44 от Chocho »
|
Активен
|
|
|
|
pipefan
Jr. Member
Публикации: 91
|
|
« Отговор #57 -: Октомври 02, 2015, 09:33:09 » |
|
Благородно ти завиждам за количеството Найт Кап..........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Венци
Full Member
|
|
« Отговор #58 -: Октомври 02, 2015, 01:00:12 » |
|
Купувам насипен за да излезе по-тънко, но ако взема 16oz ще имам проблеми със съхранението.
А тоя Golden Glow е заради balkan boy, щото много го похвали иначе не съм го опитвал до сега.
|
|
« Последна редакция: Октомври 02, 2015, 01:03:55 от Chocho »
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #59 -: Октомври 02, 2015, 03:16:07 » |
|
А тоя Golden Glow е заради balkan boy, щото много го похвали иначе не съм го опитвал до сега.
Само че е летен, което за при вас се ограничава на месец Юли. Серьозно, много добра флейка си е и за зиме и за лете. Наричат го лека версия на ФВФ.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|