тедо
Full Member
Публикации: 244
|
|
« Отговор #15 -: Май 13, 2014, 04:32:22 » |
|
Забелязвам във форума , че напоследък много често когато трябва да се напише в множествено число дадена дума завършваща на -и , вместо да се напише второ и, се изписва й от което думата придобива малко по друг смисъл. Нещо като : патриц ий ( ед.ч.) се получава
|
|
« Последна редакция: Май 13, 2014, 04:42:31 от тедо »
|
Активен
|
|
|
|
Nikolay
Jr. Member
Публикации: 78
|
|
« Отговор #16 -: Май 13, 2014, 06:06:43 » |
|
Е айде да не се хващаме за гушите за нищо, грешки стават, особено при хора, които не работят с писане и губят с годините "тренинг". За такива малки неща...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Десислав Гечев
|
|
« Отговор #17 -: Май 14, 2014, 08:16:38 » |
|
Аз се хващам,че понякога в бързането допускам тази грешка .Признавам си без бой.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #18 -: Май 14, 2014, 09:52:18 » |
|
Повечето допускаме грешки при писането ,но трябва да притежаваш пунктуално възприятие , за да не схванеш смисъла на написаното от предишния съфорумец . Правописа е хубаво нещо, но съм чел невероятни истории от хора системно допускащи правописни грешки . Намалява удоволствието от четенето ,но нека допуснем лек компромис, колеги ! Вероятно и в този пост съм допуснал грешки , за което се извинявам !
|
|
« Последна редакция: Май 14, 2014, 11:34:52 от POPЕYЕ »
|
Активен
|
|
|
|
Cefy
|
|
« Отговор #19 -: Май 14, 2014, 10:40:28 » |
|
Аз не съм филолог, морфолог или друг.....и нямам претенции! Освен това всеки пише от различни устройства налични към момента и често се допускат и печатни грешки, които водят до смешни усещания...... Предлагам да не съ заяждаме и за това, като пък предварително се извинявам за всички мои допуснати такива!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #20 -: Май 14, 2014, 10:48:50 » |
|
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #21 -: Май 14, 2014, 11:16:38 » |
|
Граматиката сериозно е притеснявала нациститте, защото и преди и сега немския си остава мъгла )) Ама гледай какъв парадокс, да ги победят точно тези хора, чийто език е още по-гаден, COOOL HA?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #22 -: Май 14, 2014, 11:40:18 » |
|
Граматиката сериозно е притеснявала нациститте, защото и преди и сега немския си остава мъгла )) Ама гледай какъв парадокс, да ги победят точно тези хора, чийто език е още по-гаден, COOOL HA? А пропо немския, един немец разгорещено обяснява нещо и симултанния преводач си мълчи. Другия го пита: - Какво казва бе, превеждай - Не знам още, чакам глагола
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #23 -: Май 14, 2014, 12:49:05 » |
|
Понеже темата е СПАМ и аз да прасна един. А бе момчета , защо следвайки инструкциите за качване на снимки ,моите се получават едни такива мънички и чакам помощ от Ozzy за леко увеличение на формата ? Повечето от публикуваните от вас снимки са си направо чаршафи .Как става това ? Понякога искам да покажа нещо в детайл , но не знам как.Помогнете ,моля !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
тедо
Full Member
Публикации: 244
|
|
« Отговор #24 -: Май 14, 2014, 12:58:56 » |
|
А пропо немския, един немец разгорещено обяснява нещо и симултанния преводач си мълчи. Другия го пита: - Какво казва бе, превеждай - Не знам още, чакам глагола О О О . Йааа - йааа , шнеле , шнеле , дас ист фантастишЕ-Е-Е !!!!!!!!!!! -
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Стоимиров
|
|
« Отговор #25 -: Май 14, 2014, 01:20:37 » |
|
Понеже темата е СПАМ и аз да прасна един. А бе момчета , защо следвайки инструкциите за качване на снимки ,моите се получават едни такива мънички и чакам помощ от Ozzy за леко увеличение на формата ? Повечето от публикуваните от вас снимки са си направо чаршафи .Как става това ? Понякога искам да покажа нещо в детайл , но не знам как.Помогнете ,моля !
Аз пък се притеснявам че моите излизат големи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
POPЕYЕ
|
|
« Отговор #26 -: Май 14, 2014, 01:34:05 » |
|
Казвай бързо, как ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gbpipes
|
|
« Отговор #27 -: Май 14, 2014, 02:38:23 » |
|
А пропо немския, един немец разгорещено обяснява нещо и симултанния преводач си мълчи. Другия го пита: - Какво казва бе, превеждай - Не знам още, чакам глагола [/quote] ИМЕННО!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Стоимиров
|
|
« Отговор #28 -: Май 14, 2014, 04:10:47 » |
|
Казвай бързо, как ? Ми не зная
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #29 -: Май 14, 2014, 04:21:56 » |
|
Принципно /img тага ги дава в същия размер като там където се хостват. Аз по-се учудвам как така колегата успява да ги смали. Ако на оригиналния сайт са с един размер, и тука BCC кода в постинга требе да ги прави със същия.
По-трудно е да оразмериш картинката отколкото да излезне в оригиналния размер.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|