rusen plovdiv
|
|
« Отговор #37 -: Май 15, 2014, 11:20:35 » |
|
Ооох колко приятна и задушевна обстановка ,си имаше във форума , преди да се наводни , със новодошли , раздаващи правосъдие . Значи по принцип , Администратора си има глава на раменете , човека , нема нужда да го подканят . Утре и предложения за наказания и банове , ще напишете . Пък тези изисквания , правила , и тука дисциплини на старите членове ,дето си говорят , като им тръгне приказката , не върви . Тука не е Офф Роуд , или некой друг форум дето всяко мнение се одобрява от Админа ,преди да се публикува , и като е новодошъл някой , новак да няма право на лични съобщения и така нататък . И понеже тука е либирална и семейна , обстановката и новите понякога , почват да си показват рогата и да си избиват комплексите . Значи аз като ида някъде на гости ,не карам хората да се съобразяват с мене , а аз със тях се съобразявам . Така че се опитвайте да се приспособите към света , не приспособявайте света към вашите желания . Значи , забелязал съм , че тука в нашия форум , приказката като тръгне ,и темата може да премине през 2 ,та да иде в 3-та . И това за спама не е било никога проблем , само стана такъв последните месец ,месец и половина , откакто графата , Да се представим , взе всеки ден да се пълни с нови хора . Някой от тях идват ,и вместо да научат и да се запознаят със хората , да попрочетат , те дошли недошли , още от коя страна се лапа лулата , не знаят и започнаха на старите байовци забележки да правят . Значи , понеже и аз съм в новаците , ще кажа , че не това е начина , като идеш някъде на гости да се държиш . Като ти напишат Фулл Мембър , тогава може да даваш направления на старите , на къде да се решат сутрин . Значи правило е , че като идеш във една компания , за да те приемат , да се съобразяваш със хората . То всички бъркаме и спамим , и пишем понякога , като първокласници , един пише от телефон ,друг му развалена клавиатурата , трети от таблет , 4 бързал . Значи на новите , бивши Админи , всякякви , дето у тях пред жена си не смеят , дума да обелят , ама като , влезат във нета и стават като Зоро , ще им кажа със огромна доза любов и търпение , да се научат да дриблират първо , пък тогава , да забиват . Пък и да имат предвид , то и аз бях така , като пишеш молба , за приемане във форума , като си освободител , да са били писали че са палави , във комуникацията с другите и , много подредени във живота и във всеки аспект , перфекционисти и професори по всичкология , като Вучков ,та да ви беха отговорили че няма да си допаднете , с хората във тоя форум . Щото тука са бохеми ," деградирали хора", пушещи криви лули , със усет към уникалното и , винаги със особено мнение . Със еснафски манталитет . Значи , понеже виждам , че това е някаква тенденция , към дребнави забележки , хапане и промяна и изнервяне на обстановката , и промяна на уникалната и весела , братска обстановка на нашия , скъп форум . Ако някой е много нареден и го дразни липсата на запетайка , чистофайник е и перфекционист и си нарежда винаги белите и цветните чорапи , отделно в гардероба , ще му кажа , че ако иска на нарежда и прочиства нещо , да не се мъчи тука у форума а да дойде в моята изба , поне напъните му ще родят , някакъв положителен резултат и няма да развалят , обстановката . Имайте предвид , колеги , че един път приели непростителността и дисциплината , някъде , трябва и вие да ги спазвате , дусловно , а съм сигурен ,че първи ще объркате крачката. Значи тая тендетнция , към забележки и мрънкане , за запетайки и щуротий , виждам , че се разраства лавинообразно , поради което , както каза Пинхед , вече някой отстарите , опитни и знаещи хора не пишат . Това значи , че има две посоки само за развитие на форума , надолу или нагоре . Сега определено , не се движим нагоре , със тея дребнави , каранички . Значи на народа , слуги му трябват , не лидери , много лидери станаха , та разединяват народа .
|