Cefy
|
|
« Отговор #45 -: Април 11, 2014, 10:08:09 » |
|
Леко лирично отклонение по темата - на базата на познанства и общуване с диспансеризирани алкохолици съм уверяван неколкократно, че няма по-лошо пиянство, напиване и махмурлук от биреното такова. Пораженията не можели да се сравнят нито с мастика, нито с облак, нито с шампанско, и т.н. Да вметна, че дори омешването на предните нямало ефекта на препиването с бира - все пак едно мнение и на професионалисти.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #46 -: Април 11, 2014, 10:34:38 » |
|
Вярно е! Изпитал съм го на собствена глава - мно'у боли ! Но иначе, когато си пивваш със мярка и правилен подход, бирата си е много приятно занимание.
|
|
« Последна редакция: Април 11, 2014, 10:41:21 от Вехтия »
|
Активен
|
"Beware the Devil Woman - she's gonna get you from behind ! "
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #47 -: Април 12, 2014, 10:09:04 » |
|
Следвайки нишката на разговора, обявих "сърч ен' дистрой" на разните му странно изглеждащи бутилчета. Воглаве с трапистките. Първо вчепетление - мм-м-много добре!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Daniel Panev
|
|
« Отговор #48 -: Април 14, 2014, 01:52:46 » |
|
Момчета - да кажем, че разбирам носталгията по "онова време", ама да знаете - бира, която бързо се разваля не е хубава, напротив - явно има някакъв проблем в производството...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #49 -: Април 14, 2014, 02:13:32 » |
|
....Но няма никакво значение, защото и аз си си изгубих белите чорапи, но те бяха вмирисании! Ебати, Няма ми го и комбенизона, защото съм пиян като прасе на купона! Сутиена ми, къде ми е сутиена, карай- важното е бирата да е студена!
|
|
|
Активен
|
Бриара е за гъзария,кочана е за кеф.!
|
|
|
blubar
Jr. Member
Публикации: 67
|
|
« Отговор #50 -: Април 14, 2014, 08:47:35 » |
|
карай- важното е бирата да е студена!
=> И да върнете колелото на Огито, ей! Предполагам нямаше как от шумерите и траписткия орден да не стигнем до точно тези духовни будители на варненските крайни квартали. А по темата - това Столично Бело в кое точно Аванти се е завъртяло? Проверих в едно до Попа, но или се беше скрило твърде умело, или бирения ми нюх не беше на ниво, но моя низост се прибра с празна мрежичка? Гледам че в Халбите гордо са го обявили на дъската с примамки та интереса ми съвсем се разбуди.
|
|
|
Активен
|
Една лавина се натрупва снежинка по снежинка, усмивка по усмивка, обида по обида, жест по жест.
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #51 -: Април 14, 2014, 09:09:51 » |
|
Момчета - да кажем, че разбирам носталгията по "онова време", ама да знаете - бира, която бързо се разваля не е хубава, напротив - явно има някакъв проблем в производството...
Обяснявам научно-популярно; Бирата не се разваляше, а просто имаше жива култура в нея, за разлика от сегашните! Въпросното "двудневно" светло пиво не съдържаше и грам консерванти ( за разлика от специалното ), поради което процесът на зреене продължаваше и се образуваше утайка от нек'фи бабалюги, трилобити, чехълчета, ели радиоларии. А е и съвсем логично, нещо което се произвежда на базата на квасове и маи, да повкисне след неколко деня.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mars_3
Full Member
LZ1FAB
|
|
« Отговор #52 -: Април 21, 2014, 09:21:04 » |
|
Балканец ти тъдява около "Стрелковия" ли живееш? Понеже аз съм Подуенско чедо (от Сухата река преместен в Левски-Г)
|
|
|
Активен
|
"Аз разбирам света единствено, като поле за културно съревнование между народите." - Гоце Делчев
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #53 -: Април 22, 2014, 06:04:26 » |
|
Балканец ти тъдява около "Стрелковия" ли живееш? Понеже аз съм Подуенско чедо (от Сухата река преместен в Левски-Г) У Левски Г съм и язе.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mars_3
Full Member
LZ1FAB
|
|
« Отговор #54 -: Май 14, 2014, 08:09:03 » |
|
А такааааа .... Аз съм в 14-ти блок, ти?
|
|
|
Активен
|
"Аз разбирам света единствено, като поле за културно съревнование между народите." - Гоце Делчев
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #55 -: Май 14, 2014, 08:25:52 » |
|
А такааааа .... Аз съм в 14-ти блок, ти?
У 6-ти
|
|
|
Активен
|
|
|
|
getzpipes
|
|
« Отговор #56 -: Май 15, 2014, 05:54:23 » |
|
Бе вие да не излезете братя бе?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Вехтия
|
|
« Отговор #57 -: Май 15, 2014, 07:49:02 » |
|
Да бе, Гец! Ти не знаеше ли - м'чи тиа са еднояйчни близнаци от различни майки !!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
balkan boy
|
|
« Отговор #58 -: Май 15, 2014, 10:31:40 » |
|
Да бе, Гец! Ти не знаеше ли - м'чи тиа са еднояйчни близнаци от различни майки !!
Tоя вица знаете ли го с близнаците? На некъв пич му се родили близнаци, и приятеля го питал: - Какви са близнаците, двуяйчни или еднояйчни? - Ами едното е двуяйчно, другото е момиче
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mars_3
Full Member
LZ1FAB
|
|
« Отговор #59 -: Май 16, 2014, 09:49:14 » |
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|